Praktisk information för dagen (SDL)

Som deltagande företag/organisationer har ni möjlighet att lyfta just ert företag eller organisation, mingla och ha kontaktsamtal med studenter för att hitta den kompetens ni söker. Att erbjuda studenter examensarbeten, praktik/VFU, sommarjobb, mentorskap med mera kan ge värdefulla nya perspektiv.

Under höstens event läggs extra fokus på uppsatser och examensarbeten. Låt ett exjobb eller uppsats bidra till mer kunskap i ert företag eller organisation. Mer information som kan vara bra att känna till hittar du här.

Mittuniversitetets program och utbildningar
Mittuniversitetet utbildar tusentals studenter som samtliga inbjuds att delta på eventet. Information om vilka utbildningar och program som finns vid Mittuniversitetet hittar du här>>>

Vad ingår i deltagaravgiften?

Deltagaravgiften är mellan 800 – 1500 kr (beroende på ståplats i lokalen) exklusive moms. I priset ingår utställningsyta samt deltagande för 2 personer. Ytterligare deltagare debiteras med 100 kr per person.

Utställningsyta
När ni anmäler er till mässan får ni möjlighet att välja er ståplats i lokalen och deltagaravgiften anpassas då beroende på vart ni väljer att stå.

Ni erbjuds en utställningsyta med ståbord och plats för en roll up om ni vill ta med det, standardstorlek 85 cm bred (max 1 meter i bredd), tyvärr finns inte utrymme för en monter.

Mat
Priset för er medverkan inkluderar lunch för anmälda deltagare.

Kontaktsamtal
På Mötesplats Campus finns det möjlighet för ert företag att ha kontaktsamtal. Det är ett utmärkt tillfälle att träffa en eller flera studenter. Varje samtal är 15 minuter långt med 5 minuters paus emellan.

Ni som företag har antingen ett specifikt erbjudande som till exempel jobb, praktikplats, mentorskap, traineeprogram, examensarbete eller vill träffa studenter för potentiella framtida samarbeten. Studenterna kommer att boka in sig på kontaktsamtalen innan eventet och varje företag har möjlighet att erbjuda 6 kontaktsamtal.

De samtalstillfällen som inte blir uppbokade i förväg kommer att finnas tillgängliga för studenterna att boka under eventet. Samtalen kommer att pågå parallellt med minglet så om ni vill delta på båda ställena bör ni vara minst två personer.

Marknadsföring
Förutom att ni syns på eventet exponeras ert företag även på vår hemsida som marknadsförs till alla Mittuniversitetets studenter.

Praktisk information om dagen

Parkering

Eftersom det finns få parkeringsplatser på Campus, hänvisar vi till parkeringen vid Tonhallen (Folkets park). Det går även bra att parkera vid Himlabadet, se bifogat dokument med karta.

Mässans öppettid

Mässan är öppen mellan 10-14 och vi ber er vänligen men bestämt att inte plocka ihop innan 14:00.

Registrering

Ni är välkomna in i Grönborg (Hus A) för registrering. Registrering kan ske från kl. 08.30 och vi ser gärna att ni är registrerade innan kl. 09.45 då studentregistreringen öppnar. Där finns även möjlighet att hänga av sina ytterkläder för den som önskar. Observera att garderoben är obevakad.

I samband med att ni registrerar er, får ni en namnskylt att ta på er. Företagsrepresentanter kommer att ha en grön namnskylt och studenterna vita. Ni får även lunchbiljetter och inlogg till vårt gästnätverk som kan användas under dagen.

På erat stå bord kommer det att finnas en bordstriangel med namnet på ert företag/organisation och en QR-kod. QR-koden länkar direkt till ert företags presentationssida där ni kan se vilka kontaktsamtal som är uppbokade och studenterna kan boka in sig på de kontaktsamtal som är lediga.

Om ni behöver använda ström vid ert bord, får ni gärna ta med en skarvsladd då vi endast har ett begränsat antal att låna ut.

Material
Eftersom vi även har internationella studenter som kommer att vara på plats, får ni gärna ta med material på engelska om ni har det.

Enligt tidigare års utvärdering önskar studenterna om det är möjligt att ni skickar minst en person med kunskaper angående den utbildning de utbildar sig i. Om ni är en arbetsplats som har många olika inriktningar får ni också gärna se till så att alla yrken på företaget uppmärksammas.