Mötesplats Campus Live – Information till företag och organisationer

Utställarinformation

Som deltagande företag/organisationer har ni möjlighet att lyfta just ert företag eller organisation, mingla och ha kontaktsamtal med studenter för att hitta den kompetens ni söker. Att erbjuda studenter examensarbeten, praktik/VFU, sommarjobb, mentorskap med mera kan ge värdefulla nya perspektiv.

Under höstens event läggs extra fokus på uppsatser och examensarbeten. Låt ett exjobb eller uppsats bidra till mer kunskap till ert företag eller organisation. Mer information som kan vara bra att känna till hittar du här.

Deltagaravgiften är 1000kr exklusive moms och förutom att ni har möjlighet att träffa och mingla med alla studenter på Mittuniversitetet erbjuder vi dessutom er som deltagande företag och organisationer följande:

Utställningsyta
Ni erbjuds en utställningsyta med ståbord och plats för en roll up om ni vill ta med det. Ni får även tillgång till WIFI.

Företagspitchar
Deltagande arbetsgivare får möjlighet att pitcha sitt företag och sitt erbjudande till studenterna under max 1 minut. Företagspitcharna är frivilligt och behöver inte föranmälas. Detta är ett väldigt uppskattat inslag av studenterna.

Kontaktsamtal
På Mötesplats Campus finns det möjlighet för ert företag att ha kontaktsamtal. Det är ett utmärkt tillfälle att träffa en eller flera studenter. Ett kontaktsamtal är individuella samtal på 15 minuter. Ni som företag har antingen ett specifikt erbjudande som till exempel jobb, praktikplats, mentorskap, traineeprogram, examensarbete eller vill träffa studenter för potentiella framtida samarbeten. Studenterna kommer att boka in sig på kontaktsamtalen innan eventet och varje företag har möjlighet att erbjuda sex stycken kontaktsamtal. De samtalstillfällen som inte blir uppbokade i förväg kommer att finnas tillgängliga för studenterna att boka under eventet.

Marknadsföring
Förutom att ni syns på eventet exponeras ert företag även på vår hemsida som marknadsförs till alla Mittuniversitetets studenter.

Mittuniversitetets program och utbildningar
Mittuniversitetet utbildar tusentals studenter som samtliga inbjuds att delta på eventet. Information om vilka utbildningar och program som finns vid Mittuniversitetet hittar du här>>>

Mat
Priset för er medverkan inkluderar lunch för två personer. Om ni är fler deltagare tillkommer 100 kronor per person, i kostnaden ingår lunch.