Mötesplats Campus Live – Information till företag och organisationer

Som deltagande företag/organisationer har ni möjlighet att lyfta just ert företag eller organisation, mingla och ha kontaktsamtal med studenter för att hitta den kompetens ni söker. Att erbjuda studenter examensarbeten, praktik/VFU, sommarjobb, mentorskap med mera kan ge värdefulla nya perspektiv.

Under höstens event läggs extra fokus på uppsatser och examensarbeten. Låt ett exjobb eller uppsats bidra till mer kunskap i ert företag eller organisation. Mer information som kan vara bra att känna till hittar du här.

Mittuniversitetets program och utbildningar
Mittuniversitetet utbildar tusentals studenter som samtliga inbjuds att delta på eventet. Information om vilka utbildningar och program som finns vid Mittuniversitetet hittar du här>>>

Vad ingår i deltagaravgiften?

Deltagaravgiften är mellan 1000 – 1800 kr (beroende på ståplats i lokalen) exklusive moms. I priset ingår utställningsyta samt deltagande för 2 personer. Ytterligare deltagare debiteras med 100 kr per person.

Utställningsyta
När ni anmäler er till mässan får ni möjlighet att välja er ståplats i lokalen och deltagaravgiften anpassas då beroende på vart ni väljer att stå.

Ni erbjuds en utställningsyta med ståbord och plats för en roll up om ni vill ta med det, standardstorlek 85 cm bred (max 1 meter i bredd), tyvärr finns inte utrymme för en monter.

Mat
Priset för er medverkan inkluderar lunch för anmälda deltagare.

Kontaktsamtal
På Mötesplats Campus finns det möjlighet för ert företag att ha kontaktsamtal. Det är ett utmärkt tillfälle att träffa en eller flera studenter. Varje samtal är 15 minuter långt med 5 minuters paus emellan.

Ni som företag har antingen ett specifikt erbjudande som till exempel jobb, praktikplats, mentorskap, traineeprogram, examensarbete eller vill träffa studenter för potentiella framtida samarbeten. Studenterna kommer att boka in sig på kontaktsamtalen innan eventet och varje företag har möjlighet att erbjuda 6 kontaktsamtal.

De samtalstillfällen som inte blir uppbokade i förväg kommer att finnas tillgängliga för studenterna att boka under eventet. Samtalen kommer att pågå parallellt med minglet så om ni vill delta på båda ställena bör ni vara minst två personer.

Marknadsföring
Förutom att ni syns på eventet exponeras ert företag även på vår hemsida som marknadsförs till alla Mittuniversitetets studenter.