Kommande event
Östersund
Den 17 oktober 2019 har studenter och arbetsgivare möjlighet att träffas på Mittuniversitetet campus Östersund. Detta är ett tillfälle för dig att träffa och starta ett samarbete med potentiella nya medarbetare och skapa viktiga relationer inför framtiden!
Sundsvall
Den 10 mars 2019 har studenter och arbetsgivare möjlighet att träffas på Mittuniversitetet campus Sundsvall. Detta är ett tillfälle för dig att träffa och starta ett samarbete med potentiella nya medarbetare och skapa viktiga relationer inför framtiden!
2019-04-15
Ta chansen att få en erfaren mentor från arbetslivet att bolla tankar med inför ditt kommande arbetsliv - sök till Mentorprogrammet!
Östersund
Sundsvall