Skarpt Uppdrag Utveckla digital teknik med gränslösa möjligheter

Utveckla dina förmågor med Skarpt Uppdrag

Nu har du som är student på Mittuniversitet chansen att delta i Skarpt Uppdrag den 15 mars! Du får möjlighet att samarbeta med en extern uppdragsgivare som står inför en utmaning. Som vanligt är både utmaningen och uppdragsgivaren hemlig fram till uppdragets start.

Skarpt Uppdrag ger dig möjlighet att öva och utveckla din innovationsförmåga och dina entreprenöriella kompetenser, något som efterfrågas på arbetsmarknaden. Det handlar om att kunna se möjligheter, utveckla idéer och ta saker från tanke till handling. Genom att jobba med skarpa uppdrag bygger du värdefulla erfarenheter och meriter för framtiden. Inga förkunskaper krävs.

Praktisk information

Det blir en dag fylld av idégenerering och kreativitet. Mittuniversitetets innovations-rådgivare samt representanter från uppdragsgivaren finns på plats för att stötta er. Ta chansen att lära dig något nytt, träffa nya människor och lägga till en merit på ditt CV. OBS! Endast några få platser kvar! Först till kvarn…

NÄR? Torsdagen den 15/3, kl. 08.30-16.30
VAR? Mittuniversitetet, Campus Sundsvall, vi träffas i Grönborg utanför Samverkansavdelningen för vidare förflyttning till slutdestination.

Du som deltar bjuds på lunch och fika under dagen.

Reservera plats

Reservera din plats till skarp uppdrag, klicka i rutan nedan.

Bokning för denna händelse är avslutad.

Eventinformaton