Skarpt Uppdrag – Östersund

Nu har du som är student på Mittuniversitet chansen att delta i Skarpt Uppdrag den 1 februari!

Innovationsförmåga och entreprenöriella kompetenser efterfrågas på arbetsmarknaden. Det handlar om att kunna se möjligheter, utveckla idéer och ta saker från tanke till handling. Genom att jobba med skarpa uppdrag bygger du värdefulla erfarenheter och meriter för framtiden.

Under Skarpt Uppdrag får du som student möjlighet att samarbeta med ett företag som står inför en utmaning.  Du jobbar i team tillsammans med andra studenter från Mittuniversitetet och tillsammans tar ni fram nya lösningar på det problem som organisationen själva har identifierat.

Uppdragsgivaren och uppdraget är som vanligt hemligt och kommer att presenteras på dagen. Vi kan däremot avslöja att det är en stor arbetsgivare i regionen som har spännande planer på gång där du som student är en viktigt resurs. Representanter från uppdragsgivaren kommer att delta under dagen tillsammans med oss från Miun innovation.

Delta för att…
– Få praktisk erfarenhet av produkt-, och affärsutveckling
– Lär dig utveckla värdeerbjudanden med NABC-modellen
– Skapa nya värdefulla kontakter
– Testa på hur det är att jobba skarpt mot en deadline i ett arbetslag med flera olika kompetenser
– Utveckla din innovationsförmåga och entreprenöriella kompetens
– Skaffa dig en unik erfarenhet att lyfta i ditt CV

Praktisk information
Du anmäler dig individuellt och placeras in i ett team med tillsammans med studenter från andra utbildningar. I slutet av dagen presenterar ni er idé inför en panel där uppdragsgivaren ingår. Under hela dagen arbetar ni mot deadlines i en kreativ process där ni har stöd av en innovationsrådgivare.

Vi bjuder på lunch och fika.

FÖR VEM: Alla studenter på Mittuniversitetet (just detta Skarpa Uppdrag kommer även vara ett kursmoment för turismstudenterna). Inga förkunskaper behövs.
VAR?  Gamla teatern (dock inte uppdragsgivare)
NÄR? Torsdagen den 1:februari kl. 08.00 -17.00
ANMÄLAN:  Görs via denna länk; www.miun.se/anmalan-ostersund
Det är begränsat antal platser så det är först till kvarn som gäller!

Har du några funderingar? Tveka inte att kontakta Sandra Jonsson, Innovationsrådgivare på Miun Innovation, sandra.jonsson@miun.se