Skarpt Uppdrag Höst 2020

EVENTET ÄR INSTÄLLT

Nu har du som är student på Mittuniversitet chansen att delta i Skarpt Uppdrag den 19 november 2020! Innovationsförmåga och entreprenöriella kompetenser efterfrågas på arbetsmarknaden. Det handlar om att kunna se möjligheter, utveckla idéer och ta saker från tanke till handling. Genom att jobba med skarpa uppdrag bygger du värdefulla erfarenheter och meriter för framtiden.

Skarpt uppdrag faciliteras av Miun Innovations innovationsrågivare och har följande struktur under dagen (8:30-16:00).

1. Den hemliga uppdraget presenteras ?
  2. Teambuilding. Studenterna formar team och lära känna varandra.
  3. Idégenerering. Idégenerering under processledning. Olika verktyg för idégenerering används.
  4. Feedbackrunda. Teamen levererar första utkast på sin idé. De får stöd av rådgivare under tiden.
  5. Kreativ idéutveckling. Teamen fortsätter att utveckla sina idéer och förbereder pitchen.
  6. Dags att leverera! Teamen pitchar sin idé för panelen som ger studenterna direkt feedback.
  7. Vinnare utses!

RSVP

Tickets are no longer available.