Skarpt Uppdrag 8/3 – Campus Östersund

Nu har du som är student på Mittuniversitet chansen att delta i Skarpt Uppdrag den 8 mars!

Innovationsförmåga och entreprenöriella kompetenser efterfrågas på arbetsmarknaden. Det handlar om att kunna se möjligheter, utveckla idéer och ta saker från tanke till handling. Genom att jobba med skarpa uppdrag bygger du värdefulla erfarenheter och meriter för framtiden.

Under Skarpt Uppdrag får du som student möjlighet att samarbeta med ett företag eller organisation som står inför en utmaning.  Du jobbar i team tillsammans med andra studenter från Mittuniversitetet och tillsammans tar ni fram nya lösningar på det problem som företaget eller organisationen själva har identifierat.

Uppdragsgivaren och uppdraget är som vanligt hemligt och kommer att presenteras på dagen för eventet. Vi kan däremot avslöja att det denna gång är ett uppdrag med stark koppling till regionen i Jämtland. Organisationen ser möjligheten att du kan bidra med nya idéer baserad på din kunskap som student som kan vara till stor hjälp för dem. Representanter från uppdragsgivaren kommer att delta under dagen tillsammans med oss från Miun innovation.

Delta för att…
– Få praktisk erfarenhet av produkt-, och affärsutveckling
– Lär dig utveckla värdeerbjudanden med NABC-modellen
– Skapa nya värdefulla kontakter
– Testa på hur det är att jobba skarpt mot en deadline i ett arbetslag med flera olika kompetenser
– Utveckla din innovationsförmåga och entreprenöriella kompetens
– Skaffa dig en unik erfarenhet att lyfta i ditt CV

Praktisk information
Du anmäler dig individuellt och placeras in i ett team med tillsammans med studenter från andra utbildningar. I slutet av dagen presenterar ni er idé inför en panel där uppdragsgivaren ingår. Under hela dagen arbetar ni mot deadlines i en kreativ process där ni har stöd av en innovationsrådgivare.

Det kommer att bjudas på lunch och fika. Enklare boendemöjlighet finns för dig som studerar på campus Sundsvall. Vi står även för reskostnaden mellan campusorterna.

För dig som anmäler dig kommer det också erbjudas möjligheten att delta på en kvällsaktivitet den 7/3 med uppdragsgivaren där du får delta på ett event som uppdragsgivaren arrangerar

FÖR VEM: Alla studenter på Mittuniversitetet. Inga förkunskaper behövs.
VAR:  Mittuniversitetet, campus Östersund
NÄR: Torsdagen den 8:e mars kl. 09.00 -17.00, samt kvällsaktivitet den 7:e mars

Det är begränsat antal platser så det är först till kvarn som gäller!

Har du några funderingar? Tveka inte att kontakta:

Johan Landström, Verksamhetskoordinator, Miun Innovation, johan.landstrom@miun.se

Chris Ebbert, Innovationsrådgivare, Miun Innovation, christoph.ebbert@miun.se

.