Mötesplats Campus för lärarstudenter

Välkommen på en arbetsmarknadsdag för dig som är student på lärarutbildningarna vid Mittuniversitetet.

Ta chansen att på Mötesplats Campus träffa arbetsgivare från regionen. De arbetsgivare som är på plats vill träffa just dig som studerar till att bli lärare! Under dagen kommer du även att ha möjlighet att träffa arbetsgivarna för kontaktsamtal där framtida samarbeten och möjligheter kan diskuteras.

Tid: Onsdagen den 24 januari 2018, kl.11-14
Plats: Innergården på Grönborg, Campus Sundsvall på Mittuniversitetet

Vi bjuder alla anmälda deltagare på lunchmacka och dryck samt kaffe/te.

Boka kontaktsamtal med arbetsgivare

Kontaktsamtal är individuella samtal på 15 minuter som du som student kan boka med de företag/organisationer som  erbjuder kontaktsamtal. Under samtalet ges det möjlighet för dig (och företaget) att presentera dig samt att du även får möjlighet att ställa frågor till företaget/organisationen.

Klicka på länken nedan för att komma till tidsbokningen, det tar ca 20 – 40 sekunder innan sidan presenteras, tack för att du har tålamod att vänta.

MI7A5569
Eventinformaton