Mötesplats Campus Sundsvall – 28 februari

Varmt välkommen till Mittuniversitetets största arbetsmarknadsmässa!

Den 28 februari 2019 har studenter och arbetsgivare möjlighet att träffas på Mittuniversitetet Campus Sundsvall. Detta är ett tillfälle för er att träffas där ni kan starta ett samarbete med potentiella nya medarbetare och skapa viktiga relationer inför framtiden!

Deltagare under dagen är arbetsgivare från både näringsliv och offentlig sektor samt studenter på Mittuniversitetet campus Sundsvall. Samtliga utställare erbjuder våra studenter någon form av arbetslivsanknytning. Under höstens event läggs extra fokus på uppsatser och examensarbeten, men det går alldeles utmärkt att nätverka kring praktikplatser, extrajobb eller jobb efter avslutad utbildning.

Deltagande företag/organisationer har möjlighet att lyfta just ert företag eller organisation, mingla och ha kontaktsamtal med studenter för att hitta den kompetens ni söker. Att erbjuda studenter examens- eller uppsatsarbeten, praktik/VFU, extrajobb med mera kan ge värdefulla nya perspektiv. För mer information hur ni får ett exjobb att bidra till mer kunskap hittar ni här. OBS! Begränsat antal platser.

Deltagande studenter har möjlighet att mingla samt boka kortare samtal (kontaktsamtal) med deltagande företag där du ges möjlighet att presentera dig själv. Du kanske hittar din kommande arbetsgivare, praktikplats eller en lämplig samarbetspartner för ditt examens- eller uppsatsarbete. Du som föranmäler dig senast 25e februari bjuds på lunch.

Kontaktsamtal och utställande företag/organisationer.

Till Mötesplats Campus deltar ett 50-tal företag och organisationer. Flera av arbetsgivarna erbjuder kontaktsamtal där du har möjlighet att presentera dig själv.

Registreringen för studenter öppnar klockan 9:30 Utställande Företag och organisationer registrerar sig mellan klockan 09:00 - 9:45
Deltagande arbetsgivare får möjlighet att pitcha sitt företag och sitt erbjudande till studenterna under max 1 minut.
Studenter har möjlighet att mingla och besöka deltagande företag och organisationer vid deras eventyta. Ett kontaktsamtal är ett individuellt samtal på 15 minuter. Utställande företag/organisationer har antingen ett konkret erbjudande (exempelvis jobb, praktikplats och/eller examensarbete) eller vill träffa studenter för potentiella framtida samarbeten.
Lunch serveras i Grönborg till föranmälda deltagare. Planera gärna lunchen utifrån att många andra lunchgäster äter mellan kl. 12.00 - 13.00.
Utställare
kr1,000.00