Mötesplats Campus Sundsvall – 10 oktober

Varmt välkommen till Mittuniversitetets största arbetsmarknadsmässa!

Den 10 oktober 2018 har studenter och arbetsgivare möjlighet att träffas på Mittuniversitetet Campus Sundsvall. Detta är ett tillfälle för er att träffas där ni kan starta ett samarbete med potentiella nya medarbetare och skapa viktiga relationer inför framtiden!

Deltagare under dagen är arbetsgivare från både näringsliv och offentlig sektor samt studenter på Mittuniversitetet campus Sundsvall. Samtliga utställare erbjuder våra studenter någon form av arbetslivsanknytning. Under höstens event läggs extra fokus på uppsatser och examensarbeten, men det går alldeles utmärkt att nätverka kring praktikplatser, extrajobb eller jobb efter avslutad utbildning.

Deltagande företag/organisationer har möjlighet att lyfta just sitt företag eller organisation, mingla och ha kontaktsamtal med studenter för att hitta den kompetens ni söker. Att erbjuda studenter examens- eller uppsatsarbeten, praktik/VFU, extrajobb med mera kan ge värdefulla nya perspektiv. För mer information hur du får ett exjobb att bidra till mer kunskap hittar du här. OBS! Begränsat antal platser.

Deltagande studenter har möjlighet att mingla samt boka kortare samtal (kontaktsamtal) med deltagande företag där ni ges möjlighet att presentera er själva. Du kanske hittar din kommande arbetsgivare, praktikplats eller en lämplig samarbetspartner för ditt examens- eller uppsatsarbete. Du som föranmäler dig senast 5e oktober bjuds på lunch.

Kontaktsamtal och utställande företag/organisationer.

Till mötesplats campus deltar ett 40 tal företag och organisationer. Flera av arbetsgivarna erbjuder kontaktsamtal där du har möjlighet att presentera dig själv.

Efterregistrering

There are no upcoming events