Mötesplats Campus Östersund – 14 mars

Varmt välkommen till Mittuniversitetets största arbetsmarknadsmässa!

Den 14 mars 2019 har studenter och arbetsgivare möjlighet att träffas på Mittuniversitetet Campus Östersund. Detta är ett tillfälle där ni kan starta ett samarbete med potentiella nya medarbetare och skapa viktiga relationer inför framtiden!

Deltagare under dagen är arbetsgivare från både näringsliv och offentlig sektor samt studenter på Mittuniversitetet campus Östersund. Samtliga utställare erbjuder våra studenter någon form av arbetslivsanknytning. Under höstens event läggs extra fokus på uppsatser och examensarbeten, men det går alldeles utmärkt att nätverka kring praktikplatser, extrajobb eller jobb efter avslutad utbildning.

Deltagande företag/organisationer har möjlighet att lyfta just ert företag eller organisation, mingla och ha kontaktsamtal med studenter för att hitta den kompetens ni söker. Att erbjuda studenter examens- eller uppsatsarbeten, praktik/VFU, extrajobb med mera kan ge värdefulla nya perspektiv. För mer information hur ni får ett exjobb att bidra till mer kunskap hittar ni här.

Deltagande studenter har möjlighet att mingla samt boka kortare samtal (kontaktsamtal) med deltagande företag där du ges möjlighet att presentera dig själv. Du kanske hittar din kommande arbetsgivare, praktikplats eller en lämplig samarbetspartner för ditt examens- eller uppsatsarbete. Du som föranmäler dig senast 11 mars bjuds på lunch.

Kontaktsamtal och utställande företag/organisationer.

På Mötesplats Campus deltar ca 45 företag och organisationer. Flera av arbetsgivarna erbjuder kontaktsamtal där du har möjlighet att presentera dig själv.

Efterregistering:

Ordinarie anmälan för studenter är öppen till 2019-03-11.  I anmälan ingår lunch.

Från 2019-03-12 och fram till eventets slut kan du efterregistrera dig.  Vid efterregistrering har vi inte möjlighet att erbjuda lunch då den ska förbeställas, det bjuds istället på kaffe och te (efterregistrering krävs).

För anmälan, klicka i rutan nedan.

Bokning för denna händelse är avslutad.

Eventinformaton