Mötesplats Campus Digital Sundsvall – 7 oktober

Varmt välkommen till Mittuniversitetets största arbetsmarknadsmässa!

Den 7 oktober 2020 har studenter och arbetsgivare möjlighet att träffas digitalt via Mittuniversitetet. Detta är ett tillfälle för er att träffas där ni kan starta ett samarbete med potentiella nya medarbetare och skapa viktiga relationer inför framtiden!

Deltagare under dagen är arbetsgivare från både näringsliv och offentlig sektor samt studenter på Mittuniversitetet. Samtliga utställare erbjuder våra studenter någon form av arbetslivsanknytning.

Utställande företag/organisationer och kontaktsamtal:

På Mötesplats Campus erbjuder arbetsgivarna kontaktsamtal där du har möjlighet att presentera dig själv.

Kontaktsamtalen ger extra möjligheter till dig som:
  • Söker jobb efter avslutad utbildning
  • Söker extrajobb
  • Söker praktikplats
  • Söker samarbeten för uppsatser och examensarbeten
  • Nätverka kring andra typer av samarbeten
  • Vill utveckla din förmåga att genomföra anställningsintervjuer

Här under anmäler du dig som student!

RSVP

Tickets are no longer available.
  • Från 8:30
    Supporttimmen

Utställande Företag och organisationer har möjlighet att få teknisk support mellan klockan 08:30 - 9:30 i zoom.

Mässan startar klockan 9:30

Välkommen till Mötesplats Campus

Moderator hälsar välkommen och berättar mer om dagen.

• 10.00 - 14.00
    Kontaktsamtal

Ett kontaktsamtal är ett digitalt individuellt samtal i Zoom på 15 minuter. Utställande företag/organisationer har antingen ett konkret erbjudande (exempelvis jobb, praktikplats och/eller examensarbete) eller vill träffa studenter för potentiella framtida samarbeten.

Kontaktsamtal bokar du genom att klicka på länken "Deltagande utställare"

Lunch och mingel

Vi pausar mässan för lunch och välkomnar de som vill till vår digitala reception.

Slut för dagen

Avslut tillsammans med "utställarna".

Som deltagande företag/organisationer har ni möjlighet att lyfta just ert företag eller organisation och ha kontaktsamtal med studenter för att hitta den kompetens ni söker. Att erbjuda studenter examensarbeten, praktik/VFU, sommarjobb, mentorskap med mera kan ge värdefulla nya perspektiv.

Under vårens event läggs extra fokus på uppsatser, examensarbeten och jobb. Låt ett exjobb eller uppsats bidra till mer kunskap i ert företag eller organisation. Mer information som kan vara bra att känna till hittar du här.

Mittuniversitetets program och utbildningar

Mittuniversitetet utbildar tusentals studenter som samtliga inbjuds att delta på eventet. Information om vilka utbildningar och program som finns vid Mittuniversitetet hittar du här>>>

Deltagaravgiften?

Då mässan sker digitalt och vi normalt sett inte är digitala mässarrangörer så har vi valt att ha en avgiftsfri mässa även denna gång. Det innebär att denna första gemensamma mässa för båda orter blir gratis. Dock kommer vi att debitera en ”No show avgift” på 1500kr om någon utställare uteblir.

Utställningsyta

Ytan blir helt digital, dels på er företagssida för Mötesplats Campus och dels i ert Zoomrum och mingelrum, om ni väljer att erbjuda ett sådant.

Kontaktsamtal

På Mötesplats Campus Digital finns det möjlighet för ert företag att ha kontaktsamtal. Det är ett utmärkt tillfälle att träffa en eller flera studenter. Varje samtal är 15 minuter långt med 5 minuters paus emellan.

Ni som företag har antingen ett specifikt erbjudande som till exempel jobb, praktikplats, mentorskap, traineeprogram, examensarbete eller vill träffa studenter för potentiella framtida samarbeten. Studenterna kommer att boka in sig på kontaktsamtalen innan eventet och varje företag har möjlighet att erbjuda 9 kontaktsamtal.

Mingelrum

Nu har ni möjlighet att skapa ert eget mingelrum där studenterna kan titta in. Det är upp till varje utställare att skapa dessa rum. Länken till rummet lägger ni upp på er företagssida. Behöver ni hjälp att lägga upp den så mailar ni till arbetsliv@miun.se

Marknadsföring

Förutom att ni syns på eventet exponeras ert företag även på vår hemsida som marknadsförs till alla Mittuniversitetets studenter.

Praktisk information om dagen

Mässans öppettid
Denna digitala mässa är öppen mellan 09:30-14.

Ni kan när som helst ringa 010-142 82 36

Enligt tidigare års utvärdering önskar studenterna, om det är möjligt, att ni har minst en person med kunskaper angående den utbildning de utbildar sig i. Om ni är en arbetsplats som har många olika inriktningar får ni så klart ha olika personer vid de olika samtalen.

Mötesplats Campus is an excellent opportunity for you to get in touch with companies within your field. Participating companies and organizations either have a specific offer (for example jobs, internships, mentorship, trainee programs and / or degree projects) or want to meet students for future collaboration. Participating companies will post information on our website in advance about which programs they want to meet students from and which forms of collaboration they are interested in. As a student you will have the opportunity to book a short meeting (see information below) before the event. Click here to see which exhibitors are on March 3!

Short meeting

The short meetings are individual meetings in Zoom for 15 minutes, where you as a student have the opportunity to meet with the participating companies / organizations. You must book these meetings before the event. During the meeting, you have the opportunity to introduce yourself and ask questions to the company / organization.