Månadens alumn april: En studie om viruset bakom livmoderhalscancer

Välkommen till en lunchföreläsning med Camilla Lagheden, månadens alumn april 2021.

Camilla studerade till Biomedicinsk Analytiker i Sundsvall och tog examen 2003. Idag arbetar hon på Karolinska Institutet, Laboratoriemedicin, Centrum för CervixCancer Prevention (CCCP) för Joakim Dillner där hon framförallt forskar om HPV relaterad cancer och bedriver ett stort arbete med att eliminera livmoderhalscancer.

Temat för dagens föreläsning är “ACCES, Advancing Cervical Cancer Eradication Strategies”, en studie om viruset bakom livmoderhalscancer som Camilla arbetat med. Hon kommer att berätta om arbetets gång, analyserna och slutligen resultatet och vad dessa kommer att leda till.

Datum: 16 april 2021
Tid: 12.00 – 13.00

Anmälan krävs, senast den 16 /4 kl. 09:00

En Zoom-länk skickas efter sista anmälningsdag ut till de som anmält sig. Saknar du länken, vänligen dubbelkolla skräpposten eller mejla alumn@miun.se

Varmt välkommen!

RSVP

Tickets are no longer available.
    Programmet och MIUN Alumn hälsar välkomna
    Alumnföreläsning Camilla Lagheden

Enter an address or map lat and lng from the Contact tab.

Varje månad utser Mittuniversitetet, i samråd med våra utbildningsprogram, månadens alumn. Månadens alumn är en förebild för dagens och framtidens studenter genom att ha ett personligt förhållningssätt i sin profession, som ligger i linje med Mittuniversitetets varumärke och värdegrund. Mer information, samt möjlighet att nominera, finns på www.miun.se/alumn.