Månadens alumn: 30 år på topptur i svensk fjällvärld

Välkommen till en lunchföreläsning med Anna Hansson, månadens alumn februari 2021.

Anna brinner för att jobba inom besöksnäringen och visste tidigt att turismutbildningen vid Mittuniversitetet skulle passa henne bra. Hon tog examen från Turismlinjen 1987 och landade snart efter examen ett jobb inom Svenska Turistföreningen som platschef på Kvikkjokk fjällstation. Där tog hennes karriär fart med fjällen som kuliss. De närmaste 17 åren därefter ägande hon åt att vara platschef på olika STF Fjällstationer. Idag arbetar Anna som VD för Destination Vemdalen. Hon kommer att berätta om sin yrkesresa och fjällmiljön som format hennes karriär och hur pandemin kom att påverka turismnäringen.

Datum: 25 februari 2021
Tid: 12.00 – 13.00

Anmälan krävs, senast den 24/2 kl. 17.00
En Zoom-länk skickas efter sista anmälningsdag ut till de som anmält sig. Saknar du länken, vänligen dubbelkolla skräpposten eller maila alumn@miun.se.

Varmt välkommen!

RSVP

Tickets are no longer available.
    Programmet och MIUN Alumn hälsar välkomna
    Alumnföreläsning Anna Hansson

Enter an address or map lat and lng from the Contact tab.

Varje månad utser Mittuniversitetet, i samråd med våra utbildningsprogram, månadens alumn. Månadens alumn är en förebild för dagens och framtidens studenter genom att ha ett personligt förhållningssätt i sin profession, som ligger i linje med Mittuniversitetets varumärke och värdegrund. Mer information, samt möjlighet att nominera, finns på www.miun.se/alumn