Lunchinspiration med Venture Cup – 20 mars

Du har bara några få minuter på dig att få din publik att förstå det du förstår – Just att din idé är värd att satsa på!

Vare sig din publik är en investerare som kan ge dig ett finansiellt stöd för att kunna ta ett nästa steg eller en jury som utser en vinnare i en tävling. Det du behöver är en klockren Pitch och ett Pitch Deck!
Efter denna inspirationsföreläsning kommer du veta vad som krävs inför framtida presentationer när du ska skapa intresse och lämna avtryck. Venture Cup kommer att finnas kvar på plats fram till kl 16:00 för att hjälpa dig och ge fler tips gällande Pitch och Pitch Deck.

Venture Cup är en ideell organisation som årligen anordnar två nationella tävlingar för morgondagens entreprenörer.  Syftet är att få fler att testa sina affärsidéer och genom att skapa hållbara tillväxtföretag genom tävlingar med feedback, utbildning, inspiration och nätverk.
Just nu pågår tävlingen STARTUP där du kan vinna 500 000kr. Var med och tävla med ditt bidrag via den digitala plattformen https://venturecup.ideahunt.io/

Miun Innovation bjuder som vanligt på salladsbuffé i Grönborgs restaurang (inre rummet)

Reservera plats till Lunchinspiration

För att köket skall hinna förbereda salladsbuffé behöver vi din anmälan senast 18/3 klockan 12.00 (du är självklart välkommen att anmäla dig efter denna tid, men vi kan då inte garantera lunch)

Du kommer att erhålla en bekräftelse från arrangören någon dag innan Lunchinspirationen.

There are no upcoming events

Event Details