Lunchföreläsning med Johanna S:t Clair Renard

30 år yngre än makten – karriär, passion och ledarskap

Välkommen till en lunchföreläsning med Årets Alumn, Turismvetare Johanna S:t Clair Renard onsdagen den 9 maj, 12.00 -13.00

Johanna kommer dela med sig av sina erfarenheter från yrkeslivet och sin studietid här på Mittuniversitetet, som även innehöll ett starkt engagemang inom studentidrotten. Johanna ger tips om mentorskap, om att vara ung i maktens korridorer, internationellt arbete och varför man ska engagera sig ideellt? Johanna jobbar just nu som marknadschef på Humana Assistans AB med nästan 9000 medarbetare, men har berättat att det blir ett nytt jobb inom Riksidrottsförbundet/SISU i juni. Kom och lyssna på vad det blir!

Plats: Hus G, Alumnberget i ljushallen
Datum: 9 maj
Tid: 12.00 – 13.00

Vi bjuder på en lunchmacka och något gott!
Reservera din plats senast 8/5 12.00

Varmt välkommen!

Reservera plats

Tänk på att du behöver både boka och bekräfta din bokning för att den skall gälla.

För att köket skall hinna förbereda lunchmacka behöver vi din anmälan senast 8/5 klockan 12.00 (du är självklart välkommen efter denna tid, men vi kan då inte garantera lunch)

 • april10onsdag
  Manadens alumn Ostersund
  41
  platser kvar
  12:00 13:00
  Klicka här för att reservera din plats!
Registrering och utdelning av lunchmackor
Johanna S:t Clair Renard är en kvinna som gjort stora insatser och intryck inom svensk idrott, ideell sektor och näringsliv. Bland meriterna finns ett långt ordförandeskap för Sveriges Akademiska Idrottsförbund samt ansvar som Vice Förbundsdirektör för Svenska Skidförbundet. Idag jobbar Johanna som marknadschef på Humana som är Sveriges största assistansbolag.
Event Information