Lunchföreläsning med Jessica Raftsjö Lindberg

Välkommen till en lunchföreläsning med Månadens Alumn Jessica Raftsjö Lindberg den 18/12, 12.00 -13.00

Jessica har en Internationell master i ekoteknik och kommer dela med sig av sina erfarenheter från yrkeslivet och sin studietid här på Mittuniversitetet. Jessica jobbar idag på Sweco med tillståndsärenden kopplat till miljöfarlig verksamhet.

Jessicas tre karriärtips:

1. Kontakter. Försök etablera kontakter med arbetsgivare/företag du tycker känns intressanta redan under studietiden. Och kom ihåg att dina studiekamrater också kan vara potentiella arbetsgivare eller kontakter in i arbetslivet i framtiden.
  2. Intresse och initiativ. Är man intresserad av att arbeta på ett företag så ska man visa det.
  3. Tro på dig själv. Om du inte tror att du är tillräckligt erfaren eller kompetent för något, kör på i alla fall. Det värsta som kan hända är att du får en utvecklande utmaning.

Plats: Hus G, Alumnberget i ljushallen
Datum: 18 december
Tid: 12.00 – 13.00

Vi bjuder på en lunchmacka !
Varmt välkommen!

Reservera plats

Tänk på att du behöver både boka och bekräfta din bokning för att den skall gälla.

För att köket skall hinna förbereda lunchmacka behöver vi din anmälan senast 17/12 klockan 12.00 (du är självklart välkommen efter denna tid, men vi kan då inte garantera lunch)

There are no upcoming events