IT-event 24 september

Välkommen till Mittuniversitetets

IT-event 24 september!

Du får träffa olika arbetsgivare och höra vilka olika möjligheter de har att erbjuda dig som student och potentiell framtida medarbetare.

Bontocuh, CGI, Cybercom, Cygni, Skatteverket, Sopra Steria och Östersunds kommun kommer att vara på plats och berätta om hu de tänker kring rekrytering, exjobb och framtiden inom den här branschen i Östersund. Vi bjuder på lunch.

RSVP

IT event 24 september

Please fill in all required fields

Send RSVP confirmation to:
    Välkommen!
    Besök hos olika arbetsgivare

Vi går runt i mindre grupper och träffar olika arbetsgivare och får höra om nya spännande projekt.

Tack för idag!

Vi avslutar dagen.

Syftet är att studenterna ska få en bättre inblick av olika arbetsgivare, samtidigt som arbetsgivarna får en möjlighet att se och träffa motiverade studenter. I förlängningen är förhoppningen att dessa kontakter kan leda till olika samarbeten eller jobb.
Detta evenemang arrangeras så klart coronasäkert.