Inspirationslunch med Venture Cup – Sundsvall

Inspirationsföreläsning- Entreprenörens digitala nätverk – LinkedIn

Att skapa kontakter är A och O för en entreprenör men tiden räcker sällan till för att mingla runt på alla olika nätverksträffar som erbjuds. Där kommer ditt digitala nätverk in i bilden. LinkedIn är en lättsam, tacksam och gratis kanal för nätverkande och det krävs inte jättemycket av dig för att ditt kontaktnät ska utökas!

Under lunchen går vi bland annat igenom hur en entreprenör kan använda LinkedIn som ett komplement till de fysiska träffarna, hur du utökar ditt kontaktnät, agerar varumärkesambassadär och boostar din profil.

Miun Innovation presenterar även allt spännande som är inplanerat för Universitetets studenter under kommande månader fram till jul. För alla studenter som gillar utmaningar är dessa event ett bra forum att gå på för att få uppdatera sig på vad som är på gång.

Venture Cup är en ideell organisation som årligen anordnar två nationella tävlingar för morgondagens entreprenörer. Syftet är att få fler att testa sina affärsidéer och genom det skapa hållbara tillväxtföretag genom tävlingar med feedback, utbildning, inspiration och nätverk. Just nu pågår tävlingen IDEA där du kan vinna 5000 kr! Låter det intressant? Var med och tävla med ditt bidrag via den digitala plattformen https://venturecup.ideahunt.io/

Miun Innovation bjuder som vanligt på salladsbuffé i Grönborgs restaurang.

Reservera plats

Tänk på att du behöver både boka och bekräfta din bokning för att den skall gälla.

För att köket skall hinna förbereda salladsbuffé behöver vi din anmälan senast 2/10 klockan 12.00 (du är självklart välkommen att anmäla dig efter denna tid, men vi kan då inte garantera lunch)

There are no upcoming events