Lunchinspiration med PureAct – 7 februari

PURE ACT heter företaget som grundades av ekonomstudenterna, Therese Svensk och Linnea Eriksson. Idag har de samarbeten med många etablerade företag och deras fokus just nu är att uppfylla sina högt uppsatta affärsmål.

Jag välkomnar Mittuniversitetets studenter till en inspirationslunch med mycket energi. Du kommer att få höra vad Pure Act har på gång just nu, på vilket sätt de hittar sin drivkraft samt vilket stöd de fått av Mittuniversitetet Innovationsverksamhet.

Jag tar även chansen att berätta mer om vårens kommande innovationsevent samt vilka möjligheter studenter kan ta del av utmaningar som finns tillgängliga.

Efter inspirationen finns möjlighet att prata enskilt med Therese och Linnea i arrangerade ”Runda-bordssamtal”. Du får då chansen att fråga just de frågor som intresserar dig. Det kan eventuellt vara frågor om: drivkraft, entreprenörskap, göra skillnad, skapa framtid, bygga team eller mod… Ja, listan kan bli lång.

Mer info om Linnea, Therese och Pure Act kan hittas på länkarna:
www.pureact.se

Miun Innovation bjuder som vanligt på salladsbuffé i Grönborgs restaurang (inre rummet)

Reservera plats till inspirationslunch

Tänk på att du behöver både boka och bekräfta din bokning för att den skall gälla.
För att köket skall hinna förbereda salladsbuffé behöver vi din anmälan senast 5/2 klockan 12.00 (du är självklart välkommen att anmäla dig efter denna tid, men vi kan då inte garantera lunch)

Bokning för denna händelse är avslutad.

Reservera plats till efterföljande runda-bordssamtal (obs max 15 platser).

Bokning för denna händelse är avslutad.

Eventinformaton