SKARPT UPPDRAG 20/11 – Sundsvall

SKARPT UPPDRAG – Gillar du utmaningar så är Skarpt Uppdrag någonting för dig!

Sista anmälan: 12:00 onsdag den 14 november.

Uppdragsgivaren och uppdraget är som vanligt hemligt och kommer att presenteras på morgonen den 20 nov.  Vi kan däremot avslöja att det är ett multinationellt företag och som ligger i framkant med de globala hållbarhetsfrågorna samt innovation.

Innovationsförmåga och entreprenöriella kompetenser efterfrågas på arbetsmarknaden. Det handlar om att kunna se möjligheter, utveckla idéer och ta saker från tanke till handling. Genom att jobba med skarpa uppdrag bygger du värdefulla erfarenheter och meriter för framtiden.

Under Skarpt Uppdrag får du som student möjlighet att samarbeta med ett företag som står inför en utmaning.  Du jobbar i team tillsammans med andra studenter från Mittuniversitetet och tillsammans tar ni fram nya lösningar på det problem som organisationen själva har identifierat.

Information om VAR vi träffas den 20 nov kommer att skicka ut i god tid till alla de som antagits till utmaningen. Vi välkomnar studenter från hela universitetet dvs från båda campusorterna att delta på höstens Skarpa Uppdrag.

Reservera plats

Tänk på att du behöver både boka och bekräfta din bokning för att den skall gälla.

Bokning för denna händelse är avslutad.

Eventinformaton