Från kursen SIMS till Silicon Valley – 29 maj

Välkommen!

Från kursen SIMS till Silicon Valley.
Miun Innovation har äran att besökas av gänget som i december 2018 vann första pris i Entreprenörstävlingen Innovation Boot Camp som arrangeras av Tillväxtverket. https://www.ostersund.innovationbootcamp.se/

Studenterna, Jon God (industriell ekonomi), Annabel Aroka (industriell ekonomi), Louise Dahl (examinerad industridesign) och Marcus Alexisson (kommunikation & pr), har precis kommit tillbaka från sin resa i Silicon Valley och det skall bli så intressant att få höra hur de tex upplever entreprenörskap i Kalifornien, vad de har på gång just och hur de ser på framtiden.
Idén som är sprungen ur kursen Student Innovation Mid Sweden vid Mittuniversitetet är idag utvecklad till Blue Tech Evacuation som är i början av en intressant affärsresa.

Du kommer även att få höra hur dessa studenter gillar att utmana sig och ta del av de möjligheter som finns för de studenter som är nyfiken på Innovation & Entreprenörskap.

Miun Innovation bjuder som vanligt på salladsbuffé i Grönborgs restaurang.
Det är först till kvarn som gäller och vi ser fram emot din bokning!

Direkt efter Lunchinspirationen går IPP-studenterna* till sin monter i Grönborg.
Övriga gäster är välkomna att besöka IPP-studenternas* mässa i Grönborgs ljushall.

*IPP, Introduktion till projektbaserad produktutveckling, 6hp

RSVP

Tickets are no longer available.
    Registrering
    Lunchföreläsning