I huvudet på en samhällsvetare – studietid & nutid!

Miun Alumn bjuder in till en lunchföreläsning med Joakim Pettersson, månadens alumn februari 2020.

Joakim är Alumn från vårt Samhällsvetenskapliga program och tog sin examen år 2017. Han har arbetat på Migrationsverket och är för tillfället på Arbetsförmedlingen. Under sin inspirationsföreläsning kommer han att prata om hur hans samhälls- och politikintresse fick honom att söka sig till Samhällsvetarprogrammet, hur det formade honom och vad framtiden kan tänkas bjuda på.

Eventet är FULLBOKAT men du är välkommen att anmäla dig till Reservplats/efteranmälan (utan garanterad lunchbuffé).

Välkomna!

Åsa Yderfält
Miun Alumn

Se föreläsningarna i efterhand

Du kan även hoppa direkt till specifik föreläsning uppe i högra hörnet på videon.

RSVP

Tickets are no longer available.
    Registrering, inkl välkommen att ta för er av vår uppdukade lunchbuffé
    Alumnföreläsning Joakim Pettersson

Varje månad utser Mittuniversitetet, i samråd med våra utbildningsprogram, månadens alumn. Månadens alumn är en förebild för dagens och framtidens studenter genom att ha ett personligt förhållningssätt i sin profession, som ligger i linje med Mittuniversitetets kärnvärden; Närhet, Nytta och Nyfikenhet. Mer information, samt möjlighet att nominera, finns på www.miun.se/alumn.