Frukosthäng med Venture Cup – 21 mars

Du har bara några få minuter på dig att få din publik att förstå det du förstår – Just att din idé är värd att satsa på!

Vare sig din publik är en investerare som kan ge dig ett finansiellt stöd för att kunna ta ett nästa steg eller en jury som utser en vinnare i en tävling. Det du behöver är en klockren Pitch och ett Pitch Deck! Efter denna inspirationsföreläsning kommer du veta vad som krävs inför framtida presentationer när du ska skapa intresse och lämna avtryck.

Venture Cup är en ideell organisation som årligen anordnar två nationella tävlingar för morgondagens entreprenörer. Syftet är att få fler att testa sina affärsidéer och genom att skapa hållbara tillväxtföretag genom tävlingar med feedback, utbildning, inspiration och nätverk.

Just nu pågår tävlingen STARTUP där du kan vinna 500 000kr. Var med och tävla med ditt bidrag via den digitala plattformen https://venturecup.ideahunt.io/

Miun Innovation bjuder som vanligt på frukost i sofforna i hus U 🙂

Välkommen!

Josefine Nordfjell från Venture Cup

Reservera plats

Tänk på att du behöver både boka och bekräfta din bokning för att den skall gälla.
För att köket skall hinna förbereda frukosten behöver vi din anmälan senast onsdag 20/3 kl. 13.00.

När du anmäler dig så samtycker du att Mittuniversitetets samverkansavdelning behandlar dina kontaktuppgifter enligt dataskyddsförordningen.  Läs mer om hur Mittuniversitetet behandlar dina personuppgifter här.

Bokning för denna händelse är avslutad.

Eventinformaton