Frukosthäng med Miun Innovation torsdag 28 feb!

Nu på torsdag den 28 februari får Frukosthäng med Miun Innovation besök av Per Christner av Unga Aktiesparare Östersund, som ska prata om ”hur man ska alltid ha pengar.”

Han kommer bland annat att berätta om spännande och oförväntade aspekter kring pengar och finanser, och hur man skulle beter sig om man vill vara framgångsrik. Varmt välkommen till Miun Innovations Frukosthäng. Som vanligt bjuds det även på god frukost och gött häng 🙂

NÄR: Torsdag den 28/02 kl. 08.00 – 09.15 (Frukosten serveras från kl.08.00 och föreläsningen drar igång kl.08.15)

VAR: Mittuniversitetet Campus Östersund, Hus U hos Miun Innovation

FÖR VEM: Alla studenter vid Mittuniversitetet oavsett studieinriktning, föreläsningen hålls på svenska

ANMÄLAN: Via länken här nere senast den 27/02 kl. 11.00. Begränsat antal platser, först till kvarn gäller!

Hoppas vi ses!

Reservera plats:

Tänk på att du behöver både boka och bekräfta din bokning för att den skall gälla.

För att köket skall hinna förbereda frukost behöver vi din anmälan senast 27/2 klockan 11.00 (du är självklart välkommen även om du inte hunnit anmäla dig, men vi kan då inte garantera frukost).
När du anmäler dig så samtycker du att Mittuniversitetets samverkansavdelning behandlar dina kontaktuppgifter enligt dataskyddsförordningen.  Läs mer om hur Mittuniversitetet behandlar dina personuppgifter här.

There are no upcoming events

• Start Date
    2019-02-28 08:00