Frukosthäng med Miun Innovation 22/3- Östersund

Inspirationsföreläsning med Venture Cup- Entreprenörens digitala nätverk – LinkedIn

Att skapa kontakter är A och O för en entreprenör men tiden räcker sällan till för att mingla runt på alla olika nätverksträffar som erbjuds. Där kommer ditt digitala nätverk in i bilden. LinkedIn är en lättsam, tacksam och gratis kanal för nätverkande och det krävs inte jättemycket av dig för att ditt kontaktnät ska utökas!

Under frukosten går vi bland annat igenom hur man som entreprenör kan använda LinkedIn som ett komplement till de fysiska träffarna, hur du utökar ditt kontaktnät, agerar varumärkesambassadär och boostar din profil.

Varmt välkommen det bjuds även på frukost! Frukosthänget är för alla studenter vid Mittuniversitetet oavsett studieinriktning, föreläsningen hålls på svenska. Det är begränsat antal plaster, först till kvarn gäller.

Venture Cup är en ideell organisation som årligen anordnar två nationella tävlingar för morgondagens entreprenörer. Syftet är att få fler att testa sina affärsidéer och genom det skapa hållbara tillväxtföretag genom tävlingar med feedback, utbildning, inspiration och nätverk. Just nu pågår tävlingen Startup där du kan vinna 500 000 kr! Låter det intressant? Var med och tävla med ditt bidrag via den digitala plattformen https://venturecup.ideahunt.io/

Reservera plats:

Tänk på att du behöver både boka och bekräfta din bokning för att den skall gälla.

För att köket skall hinna förbereda frukost behöver vi din anmälan senast 21/3 klockan 12.00 (du är självklart välkommen även om du inte hunnit anmäla dig, men vi kan då inte garantera frukost)

Bokning för denna händelse är avslutad.

Eventinformaton