Frukosthäng med Miun Innovation 26/4 – Östersund

Inspirationsföreläsning med Caroline Strömberg – En av världens bästa friåkare, entreprenör och anställd

På torsdag 26/4 får vi besök av Caroline Strömberg; en av världens bästa friåkare och grundare av InspireUs, Sveriges största nätverk för tjejer inom action- och livsstilssporter. Caroline beskriver sig själv som stående på tre ben; elitidrottaren, entreprenören och den anställde. Hör henne dela med sig om InspireUs resa från starten i de Kanadensiska bergen till att sex år senare belönas med en ISPO Award för nätverkets första collab: ”MotherTree” – världens första communityutvecklade friåkningsskida av och för tjejer, som har blivit en riktig snackis.

Som vanligt bjuds det även på god frukost och skönt häng 🙂 Frukosthänget är för alla studenter vid Mittuniversitetet oavsett studieinriktning, föreläsningen hålls på svenska. Det är begränsat antal plaster, först till kvarn gäller.

InspireUs.se är en öppen scen för alla där ute på vågorna, i bergen eller på vägarna som bryter normen och som är värda sin tid rampljuset. Idag utgör InspireUs en samlad kraft för att öka jämställdheten inom sporter som ofta har en grabbig ton och där tjejer genom åren varit underrepresenterade både inom branschen såväl som konventionell och social media.

Reservera plats:

Tänk på att du behöver både boka och bekräfta din bokning för att den skall gälla.

För att köket skall hinna förbereda frukost behöver vi din anmälan senast 25/4 klockan 14.00 (du är självklart välkommen även om du inte hunnit anmäla dig, men vi kan då inte garantera frukost)

Bokning för denna händelse är avslutad.

Eventinformaton