Frukosthäng med Miun Innovation 31/5 – Östersund

Varmt välkommen till Frukosthäng med Miun Innovation nu på torsdag den 31 maj! Då får vi besök av Anderas Eriksson, en kreatör ut i fingerspetsarna. Några av hans meriter är en topp 50-plats på DIs gasellista; Sveriges snabbast växande företag, har även varit finalist som ”Årets unga företagare” samt ”Årets Entreprenör” på Guldgalan. Vunnit ”Årets IT-entreprenör” på Guldgalan och blivit utnämnd till ”Årets Nyföretagare” i Åre. Utöver det har de företag Andreas har drivit varit delaktig i över 45 nationella och internationella nomineringar och utmärkelser inom främst reklam- och kommunikationspriser.

Idag frilansar han inom Digital Affärsutveckling, Strategi, Tillväxt och Transformation samt är medgrundare till Techhubben House Be i Åre. Kom och lyssna på Andreas spännande resa om hur han bland annat råkade bli entreprenör för 15 år sedan och hur han via bananskal varit med att starta 5 företag.  Han kommer även att berätta om techhubben House Be i Åre och visionen om att göra skidorten till den självklara platsen för digitala entreprenörer att både bosätta sig i och driva sina företag ifrån.

Detta och mycket mer får vi lyssna till samtidigt som  det bjuds på riktigt god frukost och gött häng 🙂

Reservera plats:

Tänk på att du behöver både boka och bekräfta din bokning för att den skall gälla.

För att köket skall hinna förbereda frukost behöver vi din anmälan senast 30/5 klockan 13.00 (du är självklart välkommen även om du inte hunnit anmäla dig, men vi kan då inte garantera frukost).
När du anmäler dig så samtycker du att Mittuniversitetets samverkansavdelning behandlar dina kontaktuppgifter enligt dataskyddsförordningen.  Läs mer om hur Mittuniversitetet behandlar dina personuppgifter här.

Bokning för denna händelse är avslutad.

Eventinformaton