Frukosthäng med Miun Innovation – Östersund

Personlig Utveckling

Hur hanterar man pressen att vara bäst när det gäller och varför känns allt nytt svårt ? Vilka faktorer är det egentligen som påverkar att vi uppnår våra mål?
Det är några av dom frågor som professionella skidåkaren Wille Lindberg kommer att prata om. Hör han även berätta om när han som friåkare utan sjökunskaper köpte en segelbåt vilket slutade med att han och hans sambo startade en egen toppturslodge i Norge.

Wille Lindberg
Wille är bl. a. trefaldig nordisk mästare i friåkning vid Riksgränsen, han har filmat med Europas största extremsportbolag, han har seglat över Nordsjön mitt i vintern och framgångsrikt drivit hotell i Norge och Åredalen.

Reservera plats:

Tänk på att du behöver både boka och bekräfta din bokning för att den skall gälla.

För att köket skall hinna förbereda frukost behöver vi din anmälan senast 26/9 klockan 12.00 (du är självklart välkommen även om du inte hunnit anmäla dig, men vi kan då inte garantera frukost).
När du anmäler dig så samtycker du att Mittuniversitetets samverkansavdelning behandlar dina kontaktuppgifter enligt dataskyddsförordningen.  Läs mer om hur Mittuniversitetet behandlar dina personuppgifter här.

Bokning för denna händelse är avslutad.

Eventinformaton