Frukosthäng med Miun Innovation 29/11- Östersund

Hej alla,

nu på torsdag den 29 november får Frukosthäng med Miun Innovation besök av den innovativa entreprenören Åsa Lind Chong, som ska prata om hur man bygger sin företagsfilosofi, och hur man anpassar sin affärsidé till oväntade utvecklingar.

Hon kommer bland annat också att berätta om sin bakgrund som advokat i Nya Zeeland och skådespelerska, och hur det passar ihop med att vara både student på Miun och samtidigt utveckla en affärsidé med syftet att förenkla livet.

Varmt välkommen till Miun Innovations Frukosthäng. Som vanligt bjuds det även på god frukost och gött häng 🙂

NÄR: Torsdag den 29/11 kl. 08.00 – 09.15 (Frukosten serveras från kl.08.00 och föreläsningen drar igång kl.08.15)

VAR: Mittuniversitetet Campus Östersund, Hus U hos Miun Innovation

FÖR VEM: Alla studenter vid Mittuniversitetet oavsett studieinriktning, föreläsningen hålls på svenska

ANMÄLAN: Via länken här nere senast den 28/11 kl. 11.00. Begränsat antal plaster, först till kvarn gäller!

Hoppas vi ses!

Chris Ebbert, innovationsrådgivare

Reservera plats:

Tänk på att du behöver både boka och bekräfta din bokning för att den skall gälla.

För att köket skall hinna förbereda frukost behöver vi din anmälan senast 28/11 klockan 11.00 (du är självklart välkommen även om du inte hunnit anmäla dig, men vi kan då inte garantera frukost).
När du anmäler dig så samtycker du att Mittuniversitetets samverkansavdelning behandlar dina kontaktuppgifter enligt dataskyddsförordningen.  Läs mer om hur Mittuniversitetet behandlar dina personuppgifter här.

Bokning för denna händelse är avslutad.

Eventinformaton