Årets Alumner 2019: Mackegård & Vahid

Vi är stolta över att få presentera Årets kvinnliga och manliga Alumn 2019, näringslivsprofilerna Louise Mackegård Evensen och Vahid Zohali.

Välkommen att delta vid deras inspirationsföreläsningar!

Kort om pristagarna:

Louise Mackegård Evensen är idag hotell- och HR-chef på designhotellet Copperhill Mountain Lodge i Åre. Hon har gjort resan från säsongsarbetare i fjällvärlden till hotellchef där hon nu ansvarar för 70-talet anställda. Louise examinerades från personal- och arbetslivsprogrammet 2012 och beskrivs som en tydlig, rak och inspirerande ledare.

Vahid Zohali är idag VD på DXC Technology, ett av landets största IT-tjänsteföretag. Han kom som flykting från Iran till Härnösand som 17-åring. Vid 25-års ålder läste han systemvetenskap på Mittuniversitetet och flyttade sedan till Stockholm där han började sin resa inom IT-branschen. 2017 nominerades han till Årets chef och är idag också en uppskattad föreläsare via Talarforum.

Utnämningen Årets alumn delas varje år ut till en kvinna och en man. Kriterierna för priset är bland annat att personerna ska vara goda ambassadörer för Mittuniversitetet och vara en förebild för våra nuvarande och blivande studenter. Prisutdelningen sker i samband med Mittuniversitetets akademiska högtid i Sundsvall där pristagarna håller varsin föreläsning. Vi bjuder på fika.

Tid: fredag 11 oktober, 10.00-12.00
Plats: Grönborg, Mittuniversitetet, Sundsvall

RSVP

60 out of 80 available Platsreservation Årets Alumn 2019 Ändra från 0 till 1 för att öppna formuläret.

Please fill in all required fields

Send RSVP confirmation to: