Årets Alumner 2019: Mackegård & Vahid

Välkommen att lyssna på Årets Alumner 2019!


“Inspirera till förtroende”
med Louise 
&
“Vad krävs för att göra skillnad?” med Vahid

 

Mer om pristagarna:

Louise Mackegård Evensen är idag hotell- och HR-chef på designhotellet Copperhill Mountain Lodge i Åre. Hon har gjort resan från säsongsarbetare i fjällvärlden till hotellchef där hon nu ansvarar för 70-talet anställda. Louise examinerades från personal- och arbetslivsprogrammet 2012 och beskrivs som en tydlig, rak och inspirerande ledare.

Vahid Zohali är idag VD på DXC Technology, ett av landets största IT-tjänsteföretag. Han kom som flykting från Iran till Härnösand som 17-åring. Vid 25-års ålder läste han systemvetenskap på Mittuniversitetet och flyttade sedan till Stockholm där han började sin resa inom IT-branschen. 2017 nominerades han till Årets chef och är idag också en uppskattad föreläsare via Talarforum.

Föreläsningarna är öppna för alla intresserade. Vi bjuder på fika.

Se föreläsningarna i efterhand

Du kan även hoppa direkt till specifik föreläsning uppe i högra hörnet på videon.

RSVP

Tickets are no longer available.
 • 10:00
  Välkommen
 • 10:10
  Inspirationsföreläsning Louise Mackegård Evertsen
 • 10:45
  Inspirationsföreläsning Vahid Zohali
 • 11:20
  Diplomutdelning

Utnämningen Årets alumn delas varje år ut till en kvinna och en man. Kriterierna för priset är bland annat att personerna ska vara goda ambassadörer för Mittuniversitetet och vara en förebild för våra nuvarande och blivande studenter. Mer information, samt möjlighet att nominera, finns på www.miun.se/alumn.

Event Details