Alumnföreläsning med Mia Gråhammar – tema Geek Girl

Maria Mia Gråhammar

Välkommen till en lunchföreläsning med Månadens Alumn i mars, Maria Mia Gråhammar som studerat Lärarprogrammet – Grundlärare med inriktning mot arbete i förskoleklass och grundskolans årskurs 1-3, tisdagen den 26 mars kl. 12.00 -13.00.

Mia brinner för tjejtekniksatsningen Geek Girl där hon är en av lärarna. Hennes föreläsning har därför Geek Girl-tema – Att jobba med teknik och programmering på ett lustfyllt sätt med barn och ungdomar, samt sina erfarenheter som alumn.

Plats: Mittuniversitetet, Sundsvall, Lokal Hus A – Grönborgs restaurang (inre rummet).
Datum: 26/3.
Tid: 12.00 – 13.00.

Vi bjuder på en salladsbuffé.
Reservera din plats senast 25/3 kl. 12.00. Begränsat antal platser.

Varmt välkommen!

Reservera plats

Tänk på att du behöver både boka och bekräfta din bokning för att den skall gälla.
För att köket skall hinna förbereda behöver vi din anmälan senast 25/3 kl. 12:00.

När du anmäler dig så samtycker du att Mittuniversitetet behandlar dina kontaktuppgifter enligt dataskyddsförordningen.  Läs mer om hur Mittuniversitetet behandlar dina personuppgifter här.

Bokning för denna händelse är avslutad.

Eventinformaton