Alumnmingel i Almedalen

Almedalen 2018

Får vi bjuda på tilltugg och givande samtal
i trevligt sällskap?

Inget annat evenemang i Sverige ger bättre möjligheter till relationsbyggande och nätverkande än Almedalsveckan. Vi på Miun Alumn vill bjuda in dig som tidigare studerat hos oss till mingel på båten M/S Blue Charm. Vi bjuder på lättare tilltugg, något gott att dricka och samtal med andra alumner. På plats är, utöver oss alumner, rektor Anders Fällström och andra av Mittuniversitetet inbjudna gäster.

Du är även varmt välkommen att besöka Mittuniversitetets seminarier under tisdagen och onsdagen. Vi håller till i Campus Gotlands lokaler, B51. Se hela programmet.

Jag hoppas att vi ses i Almedalen!

Välkommen!
Åsa Yderfält, alumnkoordinator Mittuniversitetet

Plats: M/S Blue Charm, Kajplats 10.
Mitt på piren i Visby gästhamn ligger M/S Blue Charm, granne med M/S Teaterskeppet och klättersilon. Kajplats 10 är bara 1 minut från hamnplan och nås med en promenad längs västra gästhamnskajen. M/S Blue Charm nås lättast genom en promenad via hamnplan, förbi Briggen Tre Kronor och M/S Teaterskeppet.
Datum: Onsdag den 3 juli
Tid: Kl. 17.00 – 19.00
Anmälan: Anmälan krävs. Anmäl dig senast onsdagen den 26 juni.

RSVP

18 out of 30 available Platsreservation Alumnevent Ändra från 0 - 1 för att öppna anmälningsformuläret.

Please fill in all required fields

Send RSVP confirmation to:
  • Days
    Hours