Frukosthäng med Miun Innovation torsdag 28 feb!
2019-02-28
Nu på torsdag den 28 februari får Frukosthäng med Miun Innovation besök av Per Christner av Unga Aktiesparare Östersund, som ska prata om ”hur man ska alltid ha pengar.” Han kommer bland annat att berätta om spännande och oförväntade aspekter kring pengar och finanser, och hur man skulle beter sig om man vill vara framgångsrik. Varmt välkommen till Miun Innovations Frukosthäng. Som vanligt bjuds det även på god frukost och gött häng 🙂
Frukosthäng med Venture Cup – 21 mars
2019-03-21
Du har bara några få minuter på dig att få din publik att förstå det du förstår - Just att din idé är värd att satsa på! Kom och inspireras av Venture Cup som berättar hur du gör 🙂
Skarpt Uppdrag – Campus Östersund
2019-03-08
Nu har du som är student på Mittuniversitet chansen att delta i Skarpt Uppdrag den 8 mars! Innovationsförmåga och entreprenöriella kompetenser efterfrågas på arbetsmarknaden. Det handlar om att kunna se möjligheter, utveckla idéer och ta saker från tanke till handling. Genom att jobba med skarpa uppdrag bygger du värdefulla erfarenheter och meriter för framtiden.
Digitaldagen 20-21/2
2019-02-20
Mittuniversitetets studenter har med stöd av avdelningen för Forskning och Utbildningsstöd möjlighet att få biljetter (begränsat antal) till Digitaldagen 2019. Syftet med Digitaldagen är att skapa en arena för att diskutera och aktualisera de framtidsfrågor som vi alla står inför, oavsett bransch.
Avslutning Mentorprogrammet Sundsvall Grupp 2
Kommande
2019-05-15
Välkommen till mentorprogrammets avslutningsträff!
Halvvägsträff Mentorprogrammet Sundsvall Grupp 2
2019-02-20
Välkommen till mentorprogrammets halvvägsträff!
Avslutning Mentorprogrammet Sundsvall Grupp 1
2019-03-20
Välkommen till mentorprogrammets avslutningsträff!
Alumnföreläsning med Mia Gråhammar – tema Geek Girl
Kommande
2019-03-26
Välkommen till en lunchföreläsning med Månadens Alumn, Maria Mia Gråhammar, som läst vårt Lärarprogram. Temat på Mias föreläsning är Geek Girl - Att jobba med teknik och programmering på ett lustfyllt sätt med barn och ungdomar.