2019-02-28
Nu på torsdag den 28 februari får Frukosthäng med Miun Innovation besök av Per Christner av Unga Aktiesparare Östersund, som ska prata om ”hur man ska alltid ha pengar.” Han kommer bland annat att berätta om spännande och oförväntade aspekter kring pengar och finanser, och hur man skulle beter sig om man vill vara framgångsrik. Varmt välkommen till Miun Innovations Frukosthäng. Som vanligt bjuds det även på god frukost och gött häng 🙂
Expired
2019-03-21
Du har bara några få minuter på dig att få din publik att förstå det du förstår - Just att din idé är värd att satsa på! Kom och inspireras av Venture Cup som berättar hur du gör 🙂
Sundsvall
Välkomnar till en lunchinspiration med ny kunskap. Denna gång gästas Miun Innovation av Blue Tech Evacuation. Du kommer att få höra hur en utmaning i en kurs kan sluta med en Silicon Valley.
Sundsvall
Vi är stolta över att få presentera Årets kvinnliga och manliga Alumn 2019, näringslivsprofilerna Louise Mackegård Evensen och Vahid Zohali. Välkommen att delta vid deras inspirationsföreläsningar!   Kort om pristagarna: Louise Mackegård Evensen är idag hotell- och HR-chef på designhotellet...
Upcoming
Sundsvall
Välkomnar till en lunchinspiration med ny kunskap. Denna gång gästas Miun Innovation av VentureCup. Du kommer att få höra hur et deltagande i en tävling kan leda till final på nationell scen.
Östersund
2019-09-19
Kevin Denham kommer att berätta om sin resa från student på MIUN till sin anställning som projektledare för ett projekt som har ambitionen att skapa nya hållbara bostäder.
2019-03-08
Nu har du som är student på Mittuniversitet chansen att delta i Skarpt Uppdrag den 8 mars! Innovationsförmåga och entreprenöriella kompetenser efterfrågas på arbetsmarknaden. Det handlar om att kunna se möjligheter, utveckla idéer och ta saker från tanke till handling. Genom att jobba med skarpa uppdrag bygger du värdefulla erfarenheter och meriter för framtiden.
Östersund
2019-05-09
Utveckla din innovationsförmåga och entreprenöriella kompetens för att bli mer attraktiv på arbetsmarknaden.