2019-02-28
Nu på torsdag den 28 februari får Frukosthäng med Miun Innovation besök av Per Christner av Unga Aktiesparare Östersund, som ska prata om ”hur man ska alltid ha pengar.” Han kommer bland annat att berätta om spännande och oförväntade aspekter kring pengar och finanser, och hur man skulle beter sig om man vill vara framgångsrik. Varmt välkommen till Miun Innovations Frukosthäng. Som vanligt bjuds det även på god frukost och gött häng 🙂
Avslutad
2019-03-21
Du har bara några få minuter på dig att få din publik att förstå det du förstår - Just att din idé är värd att satsa på! Kom och inspireras av Venture Cup som berättar hur du gör 🙂
2019-04-11
Detta är ett testevent i syfte att utvärdera den uppdaterade siten.
Sundsvall
Välkomnar till en lunchinspiration med ny kunskap. Denna gång gästas Miun Innovation av Blue Tech Evacuation. Du kommer att få höra hur en utmaning i en kurs kan sluta med en Silicon Valley.
2019-03-08
Nu har du som är student på Mittuniversitet chansen att delta i Skarpt Uppdrag den 8 mars! Innovationsförmåga och entreprenöriella kompetenser efterfrågas på arbetsmarknaden. Det handlar om att kunna se möjligheter, utveckla idéer och ta saker från tanke till handling. Genom att jobba med skarpa uppdrag bygger du värdefulla erfarenheter och meriter för framtiden.
Östersund
2019-05-09
Utveckla din innovationsförmåga och entreprenöriella kompetens för att bli mer attraktiv på arbetsmarknaden.
2019-02-20
Mittuniversitetets studenter har med stöd av avdelningen för Forskning och Utbildningsstöd möjlighet att få biljetter (begränsat antal) till Digitaldagen 2019. Syftet med Digitaldagen är att skapa en arena för att diskutera och aktualisera de framtidsfrågor som vi alla står inför, oavsett bransch.
Sundsvall
2019-05-15
Detta är ett slutet event som endast riktar sig till de som redan är med i Mentorprogrammet.