Mötesplats Campus Östersund – 30 mars

Varmt välkommen till Mittuniversitetets största arbetsmarknadsmässa!

Den 30 mars bjuder vi in studenter och arbetsgivare till Mittuniversitetet Campus Östersund. Detta är ett tillfälle för er att träffas där ni kan starta ett samarbete med potentiella nya medarbetare och skapa viktiga relationer inför framtiden!

Deltagare under dagen är arbetsgivare från både näringsliv och offentlig sektor samt studenter på Mittuniversitetet campus Östersund. Samtliga utställare erbjuder våra studenter någon form av arbetslivsanknytning. Under vårens mässa ligger fokus på förberedelser inför arbetslivet, sommarjobb och jobb efter avslutad utbildning.

Mötesplats Campus ger extra möjligheter till dig som:
 • Söker jobb efter avslutad utbildning
 • Söker extrajobb
 • Söker praktikplats
 • Söker samarbeten för uppsatser och examensarbeten
 • Nätverka kring andra typer av samarbeten
 • Vill utveckla din förmåga att genomföra anställningsintervjuer
Utställande företag/organisationer:

På Mötesplats Campus deltar ca 30 företag och organisationer. Dessa kommer att presenteras här inför mässan.

Utställare
 • Från 8:30
  Registrering

  Utställande Företag och organisationer registrerar sig mellan klockan 08:30 - 9:30

  Registreringen för studenter öppnar klockan 9:30

 • 10.00
  Välkommen till Mötesplats Campus

  Moderator hälsar välkommen!

 • 10:30 - 12.50
  Mässa och mingel

  Studenter har möjlighet att mingla och besöka deltagande företag och organisationer vid deras eventyta.

  Inför mässan kommer deltagande arbetsgivare att presenteras här. Du kan läsa mer om dem genom att klicka på länken "Deltagande utställare"

 • 12:00 - 14:00
  Lunch och mingel

  Lunch serveras i Cultum till alla utställare och föranmälda studenter.

 • 14.00
  Slut för dagen

Allmänt

Som deltagande företag/organisationer har ni möjlighet att lyfta just ert företag eller organisation, mingla och boka kontaktsamtal med studenter för att hitta den kompetens ni söker. Att erbjuda studenter examensarbeten, praktik/VFU, sommarjobb, mentorskap med mera kan ge värdefulla nya perspektiv.

Mittuniversitetets program och utbildningar
Mittuniversitetet utbildar tusentals studenter som samtliga inbjuds att delta på eventet. Information om vilka utbildningar och program som finns vid Mittuniversitetet hittar du här>>>

Vad ingår i deltagaravgiften?

Deltagaravgiften är mellan 1000 – 1800 kr (beroende på ståplats i lokalen) exklusive moms. I priset ingår utställningsyta samt deltagande för 2 personer. Ytterligare deltagare debiteras med 100 kr per person.

Utställningsyta
När ni anmäler er till mässan får ni möjlighet att välja er ståplats i lokalen och deltagaravgiften anpassas då beroende på vart ni väljer att stå.

Ni erbjuds en utställningsyta med ståbord och plats för en roll up om ni vill ta med det, standardstorlek 85 cm bred (max 1 meter i bredd), tyvärr finns inte utrymme för en monter.

Mat
Priset för er medverkan inkluderar lunch för anmälda deltagare.

Marknadsföring
Förutom att ni syns på eventet exponeras ert företag även på vår hemsida som marknadsförs till alla Mittuniversitetets studenter.

Kontaktsamtal
Under denna Mötesplats Campus erbjuds inga förbokade kontaktsamtal. Ni har dock alla möjligheter att själva boka enskilda samtal med studenter som ni finner intressanta.

Praktisk information om dagen

Parkering
På Campus finns ett antal parkeringar för besökare, dessa är markerade med blått på den bifogade kartan. Kostnad för parkering är ca 5 kr/timme eller 20 kr/dag. Avgiften erläggs vid speciella parkeringsautomater (röd färg på kartan). Det går också att betala via SMS, se instruktion på parkeringsautomat.

Mässans öppettid
Mässan är öppen mellan 10-14 och vi ber er vänligen men bestämt att inte plocka ihop innan 14:00.

Registrering
Ni är välkomna in i Ljushallen (Hus G) för registrering. Registrering kan ske från kl. 08.30 och vi ser gärna att ni är registrerade innan kl. 09.45 då studentregistreringen öppnar. Där finns även möjlighet att hänga av sina ytterkläder för den som önskar. Observera att garderoben är obevakad.

I samband med att ni registrerar er, får ni en namnskylt att ta på er. Företagsrepresentanter kommer att ha en grön namnskylt och studenterna vita. Ni får också ett inlogg till vårt gästnätverk som kan användas under dagen och även två lunchbiljetter, om fler ska delta finns lunch att köpa i samma lokal som mässan, dagens lunch kostar 105kr. Lunchen är öppen mellan kl. 11.15 - 13.00.

På erat ståbord kommer det att finnas en bordstriangel med namnet på ert företag/organisation och en QR-kod. QR-koden länkar direkt till ert företags presentationssida där ni kan se vilka kontaktsamtal som är uppbokade och studenterna kan boka in sig på de kontaktsamtal som är lediga.
Om ni behöver använda ström vid ert bord, får ni gärna ta med en skarvsladd då vi endast har ett begränsat antal att låna ut.

Material
Eftersom vi även har internationella studenter som kommer att vara på plats, får ni gärna ta med material på engelska om ni har det.

Enligt tidigare års utvärdering önskar studenterna om det är möjligt att ni skickar minst en person med kunskaper angående den utbildning de utbildar sig i. Om ni är en arbetsplats som har många olika inriktningar får ni också gärna se till så att alla yrken på företaget uppmärksammas.

Mötesplats Campus är ett utmärkt tillfälle för dig att komma i kontakt med företag inom din bransch. Deltagande företag och organisationer har antingen ett specifikt erbjudande (exempelvis jobb, praktikplats mentorskap, traineeprogram och/eller examensarbete) eller vill träffa er studenter för framtida samarbete. Deltagande företag kommer att på förhand lägga upp information på vår hemsida inom vilka program de vill träffa studenter från och vilka samarbetsformer de är intresserade av. Du som student kommer att ha möjlighet att boka in dig på kontaktsamtal (se information nedan) innan eventet.

Mingel
Du som student har möjlighet att mingla och besöka deltagande företag och organisationer vid deras eventyta.

Mat
För föranmälda deltagare ingår lunch.

Kontaktsamtal
Under denna mässa erbjuds inga förbokade kontaktsamtal. Du som student har dock alla förutsättningar att boka enskilda möten med intressanta arbetsgivare.

Event Details
Sponsors