Innovationsfrukost: Vad kan du lära dig om innovation genom att äta på McDonald’s? – Östersund

Vad kan du lära dig om innovation genom att äta på McDonald’s?

Innovationer omfattar så mycket mer än ”bara” tekniska uppfinningar, såsom form- och tjänsteinnovationer. Till grund för sådana innovationer ligger ofta kännedom om hur exempelvis kunder kan reagera i olika situationer eller hur kommunikation kan ske till vissa kundgrupper. Christina kommer att berätta om innovation och hur de kunskapsbaserade tillgångarna i relation till innovationer kan användas på bästa sätt. Helt enkelt en morgon om allt från färger till varumärken, från ljussättning till patent.

Christina Wainikka

Christina har arbetat med immaterialrättsliga frågor sedan 1990-talet, både som forskare och som rådgivare. För närvarande är hon policyexpert för immaterialrätt på Svenskt Näringsliv.

Inspirationsföreläsningen är öppen för alla och du som anmäler dig får frukostfralla och kaffe 🙂 Kontakta sandra.olofsson@miun.se om du har frågor.

Varmt välkommen! 😀
Sandra Olofsson och Sten Wigert, innovationsrådgivare

Anmälan

Anmäl dig via att klicka på nedan kalenderaktivitet senast tisdag 9/10 kl. 12.00 (du är självklart välkommen även om du inte hunnit anmäla dig, men vi kan då inte garantera frukost). Tänk på att du behöver både boka och bekräfta din bokning för att den ska gälla 🙂

There are no upcoming events

Event Details