Vill du jobba inom FN? Delta på informationspass med SIDA

Välkomna till möte om Vägarna till utvecklingsjobben, som syftar till att ge er tips, förberedelse och inspiration inför era första steg ut i arbetsmarknaden. 

Lorena Acevedo Narea från Sidas enhet för kapacitetsutveckling (CAPDEV) kommer till oss för att dela med sig av sina erfarenheter samt prata om processen kring att söka och få ett jobb i utvecklingsbranschen. Hon kommer berätta om Sidas resursbasprogram, och framför allt de program som avser placering inom FN samt ge tips för CV och personligt brev. Vidare kommer hon gå in på kompetensbaserad rekrytering, som FN använder sig av, och hur en sådan arbetsintervju är uppbyggd.

Lorena Acevedo Narea är Programansvarig Specialist för JPO/SDP/SARC och UNV programmen på Sida där hon arbetat de senaste 1,5 åren. Innan dess jobbade hon på FN i 14 år där hon började som JPO på Kuba och sedan fortsatte i New York i olika funktioner. Sin senaste tjänst inom FN var som Regional Rådgivare för Latinamerika och Karibien på UNDP. Lorena har en Pol. Mag och en Civilekonomexamen från Lunds Universitet och Lunds Ekonomihögskola.

RSVP

Tickets are no longer available.
  • 12:00
    Information
  • 13:00
    Frågestund
Event Details
Sponsors