Events

Online
Välkommen att delta på ett webbaserat Frukosthäng där du kommer att få konkreta verktyg vad gäller teamsammansättning, motivation och samarbetsvilja i en grupp.
2021-05-26
Ta chansen att delta i en kreativ dag där du i grupp tillsammans med andra studenter löser framtidens utmaningar! Denna gång genomförs SKARPT UPPDRAG™ digitalt och har en spännande panel och en hemlig uppdragsgivare med en global utmaning och stark vilja till att gå från idé till handling. Det kommer att vara en dag där du tränar dina förmågor att skapa innovation.
Online
Suicide Zero erbjuder en unik utbildning för att förebygga självmord. En två timmar lång utbildning som öppnar upp för samtal runt psykisk ohälsa
Online
Suicide Zero erbjuder en unik utbildning för att förebygga självmord. En två timmar lång utbildning som öppnar upp för samtal runt psykisk ohälsa.
Online
Välkommen att delta på ett webbaserat Frukosthäng där du inspireras till hur du kan presentera för att imponera. Efter denna föreläsning kommer du veta vad som krävs inför framtida presentationer när du vill skapa intresse och lämna avtryck.
Online
2021-03-15
Välkommen att delta på ett webbaserat lunchföredrag med Rikard von Zweigbergk, Månadens alumn för mars 2021!
Online
2021-02-25
Välkommen att delta på ett webbaserat lunchföredrag med Anna Hansson, Månadens alumn för februari 2021!
Östersund
2021-03-18
träffa olika arbetsgivare och höra vilka olika möjligheter de har att erbjuda dig som student och potentiell framtida medarbetare Under eftermiddagen blir du bjuden på fika.
Expired
Online
2021-04-16
Välkommen att delta på ett webbaserat lunchföredrag med Camilla Lagheden, Månadens alumn april 2021!
Online
2021-02-02
International Relations Office bjuder in till ett informationspass som handlar om internationella möjligheter under din utbildning.