Events

Sundsvall
2020-03-04
Lorena från SIDA kommer till Mittuniversitetet för att prata om jobb inom utvecklingsbranschen, främst FN samt ge tips och råd på vad man ska tänka på när det gäller CV och personligt brev.
Distans
2020-02-20
Det här är en workshop på grundläggande nivå där vi kommer att gå igenom och diskutera kring: Arbetsmarknaden i Sverige, Nätverkande, Inventera: både dig själv och din arbetsmarknad, CV och personligt brev
Sundsvall
Välkommen att hänga med Good Tech Hack-teamet, företag och andra studenter.
Sundsvall
Äntligen är det dags för vårens första Lunchinspiration. Studentambassadören för Venture Cup, John Nilsson, kommer och inspirerar om kommande Startup tävling och hur du förbereder ditt affärskoncept för att lyfta.
Östersund
Välkommen att delta på Mittuniversitetets första Campus on Tour!
Sundsvall
2020-02-19
Now we start up December with this year´s first Xmas mingle with warm drinks and snacks. You will hear about all exciting things that are going on at the Grants Office and in the Innovation team.
Sundsvall
2020-02-12
Välkommen på lunchinspiration med Joakim Pettersson, Månadens Alumn Februari 2020!
Östersund
Caroline Johansson och Niklas Frisk av Unga Aktiesparare Östersund berättar om hur även en student kan spara ihop en kontantinsats och utnyttja börsens dynamik.
Östersund
2020-01-30
Vad kan det betyda för din karriär om du doktorerar efter din grundutbildning? Hur är det att göra det som industridoktorand? Välkommen på lunchföredrag med Patrik Jonsson, Månadens Alumn för januari 2020!
Sundsvall
2020-02-05
Workshop on how to write a successful grant application