Sundsvall Energi

Beskrivning av företag/organisation:


Sundsvall Energi har ca 110 medarbetare och ägs av Sundsvalls kommun. Vi är ett lokalt energibolag som omsätter 680 Mkr med verksamheter på tre platser i Sundsvall. Målet och drivkraften vår verksamhet är att den ska vara bra för både människan och miljön samt bidra till Sundsvallsregionens fortsatta utveckling.

Vår huvudsakliga produktion är att ta hand om brännbart hushållsavfall och omvandla det till fjärrvärme, fjärrkyla och el som sker vid Korstaverket. Utöver det hanterar vi företagsavfall för material- och energiåtervinning samt deponering på Blåberget. Inom Sundsvall Energi arbetar vi även med laddtjänster, energitjänster och solceller.

Vi söker främst studenter med följande kunskaper:

Vi på Sundsvall Energi söker medarbetare inom olika yrkeskategorier men främst personer som har kunskaper inom kraft och värme samt produktionsprocesser.

Vi vet redan nu att vi är behov av semestervikariat för sommarn 2020 inom driften med skiftgående personal. Så om du har studieinriktningarna så som energiingenjörsstuderande eller civilingenjörsstuderande och är intresserad kan du redan nu kontakta oss med ditt personliga brev och CV samt vilken period du är tillgänglig.
 
För dig som är intresserad av andra yrken hos oss besök gärna Sundsvallenergi.se där vi kontinuerligt uppdaterar om lediga tjänster samt ger möjlighet att ansöka.
 
För mer information om vår verksamhet ta gärna del av vår Youtubefilm – Energifabriken.
 


Video pitchar