Region Gävleborg

Beskrivning av företag/organisation:


 

Region Gävleborg är regionens största arbetsgivare med cirka 6650 medarbetare som arbetar för att driva samhällsutvecklingen framåt och få ett livskraftigt Gävleborg. Vi har en bred verksamhet inom bland annat miljö, hälso- och sjukvård, infrastruktur, kollektivtrafik, utbildning och kultur, det gör att du som medarbetare har många möjligheter till utveckling var du än arbetar i organisationen.

Våra många olika yrkesgrupper och befattningar skapar också en god intern rörlighet vilket ger dig möjlighet att växla karriär och arbetsuppgifter för att utvecklas och trivas. 

För att du ska utvecklas ännu mer hos oss har du också möjlighet till minst fem utvecklingsdagar per år där du kan gå program, kurser, konferenser eller studiebesök. Som nyexad inom sjukvård och med fast anställning eller längre vikariat i Region Gävleborg får även en yrkesintroduktion via Kliniskt träningscentrum (KTC) under ditt första anställningsår. Programmet består av såväl teoretiska som praktiska träningsmoment vilket är ett uppskattat komplement till den enskilda introduktionen på arbetsplatsen.

Hos oss har tillgång till fina träningslokaler med både gym och pass samt friskvårdspersonal som hjälper dig. Vi ser till att vi tillsammans rör oss och skapar stark gemenskap mellan avdelningar och yrken i form av Stafettvasan, Regionrundan och vårruset för att nämna några roliga aktiviteter med full fart. Just nu har vi dessutom ett projekt kallat ”Hållbart arbetsliv 80:20” där sjuksköterskor och barnmorskor inom slutenvårdens dygnet-runt verksamhet erbjuds arbeta 80 procent kliniskt, 10 procent med individuell utveckling och 10 procent med utveckling i verksamheten. Tid som du får lägga på såväl kunskapsinhämtning eller hälsofrämjande aktiviteter.

Välkommen till oss!

 

Vi söker främst studenter med följande kunskaper:

- Barnmorskor
- BMA
- Ekonomer
- HR
- Psykologer
- Sjuksköterskor
- Socionomer
- Specialistsjuksköterskor
- Systemvetare