Malung-Sälens kommun

Beskrivning av företag/organisation:


Malung-Sälens kommun har ca 10 000 invånare och ligger i natursköna Dalarna, hit kan du flyga till och från vår internationella flygplats i Sälen. Här finns Sälenfjällen som gör oss till norra Europas största vinterturismdestination.

Malung- Sälens fantastiska natur, stora evenemang och upplevelser gör att vi bland annat kan erbjuda dig livskvalitet, möjligheter till ett aktivt friluftsliv och en trygg miljö för barn att växa upp i.

Malung-Sälens medarbetare är nyckeln till framgång, därför vill vi skapa de bästa förutsättningarna för ett hållbart arbetsliv, för att du ska trivas, må bra och känna arbetsglädje. Som anställd hos oss erbjuder vi en rad förmåner bland annat:

• Friskvårdsbidrag eller friskvårdstimme där verksamheten tillåter.

• Egen kommun-massör med förmånliga priser på friskvårdsmassage.

• Tillsvidareanställd och månadsavlönad personal erbjuds säsongskort till Sälenfjällens anläggningar till förmånligt pris.

• Flexibla arbetstider när det är möjligt.

Vi söker främst studenter med följande kunskaper:

Vi på Individ- och familjeomsorgen i Malung-Sälen söker dig som är utbildad socionom eller är under utbildning som är intresserad av sommarvikariat eller praktik hos oss. Vi har också ett flertal lediga tjänster som socialsekreterare.

Vi har ett öppet och trevligt klimat där det är självklart att vi hjälps åt och stöttar varandra inom och mellan grupperna. För nyutexaminerade har vi möjlighet att erbjuda ett introduktionsprogram och mentorskap.

Tillsammans skapar vi vägar för vidare utveckling och kunskapsutbyte. När du arbetar hos oss har du stora möjligheter till att påverka och vara delaktig i verksamhetens framtida utveckling.

Malung-Sälens kommun har också flertal andra lediga tjänster, som du kan läsa mer om här: https://malung-salen.se/naringslivochforetag/ledigajobbochbemanning/ledigajobb.4.2fd3f9113e650a5ee4d27.html

Boka ett kontaktsamtal med oss så berättar vi mer.


Video pitchar


  • Kontaktsamtal:

    There are no upcoming events

  • Uppdaterad datum: 2022-02-25