Knowit

Beskrivning av företag/organisation:


Vi skapar ett hållbart och mänskligt samhälle genom digitalisering och innovation. Knowit är ett konsultbolag med drygt 2400 anställda i norden som består av tre olika affärsområden: Insight, Experience och Solutions. Vi söker kontinuerligt personer som vill utvecklas och trivas på en arbetsplats med hög öppenhet.
I Knowit Norrland (Sundsvall, Umeå, Luleå)  finns områdena Solutions och Experience.

Det största området Solutions, där vi är nästan 1500 personer, jobbar vi med digitalisering åt våra kunder ganska handfast genom systemutveckling, projektledning, arkitektur, test, krav och analys. Teknik och metod varierar förstås och det handlar om både back-end och front-end. Här jobbar vi både i våra egna lokaler och ute hos kund.

Hur saker och ting upplevs, användarupplevelsen, får mer och mer fokus. Vi arbetar med tex webb, e-handel och intranät inom affärsområdet Experience, med nästan 500 personer.

Inom Insight jobbar vi som managementkonsulter. Vi hjälper kunder med tex förändringsledning eller strategi.

Knowit består av en mängd systerbolag där vissa bolag är specialister inom områden som säkerhet och cloud medan andra har en bredare repertoar. Fördelen är att varje systerbolag kan sköta sin affär på det sätt som är bäst just inom sitt specialistområde eller geografiska område utan att bli toppstyrda.

Vi söker främst studenter med följande kunskaper:

Vi söker främst studenter som studerar IT:
Datatekniker, Systemvetare, Industriella Ekonomer  • Kontaktsamtal:

    There are no upcoming events