Jusek

Beskrivning av företag/organisation:


Jusek är det ledande akademikerförbundet för dig som studerar ekonomi, it, kommunikation, personal- och samhällsvetenskap samt juridik.

Vi stöttar och inspirerar dig genom hela ditt arbetsliv, som anställd, chef eller egen företagare. Vi är experter på din karriär, oavsett vilken sektor du väljer att arbeta inom!

Som studentmedlem i Jusek får du ta del av ett stort nätverk på 90 000 medlemmar, företagsbesök, råd och tips inför jobbsökande och mycket mer. Just därför fungerar vårt studentmedlemskap som en brygga mellan studietiden och arbetslivet eftersom vi ger dig verktygen att nå dit du vill i framtiden, redan under studierna.

Bli medlem på Mötesplats Campus i Sundsvall för en engångsavgift på 100 kr för hela din studietid - så bjuder vi på en biobiljett som välkomstgåva! För dig som redan är medlem kom förbi och få mer tips på hur just du kan använda medlemskapet för att nå ditt drömjobb!

Dessutom kommer vi erbjuda granskning av CV, personligt brev och LinkedIn-profil för våra medlemmar på plats under dagen. Så ta med dina ansökningsdokument för att vässa dem tillsammans med oss!

Vi söker främst studenter med följande kunskaper:

Vår PIN-kod av värderingar genomsyrar hela vår verksamhet både internt och externt:

Professionella - Vi agerar alltid professionellt. Vårt arbete präglas av sakkunskap, effektivitet och ett etiskt förhållningssätt.

Individorienterade - Som arbetsgivare ser vi den enskilde medarbetaren och tar tillvara hens kompetens. Och som medarbetare ser du den enskilde medlemmen.

Nytänkande - Vi anstränger oss ständigt för att vara konstruktiva, kreativa och hitta nya lösningar i vårat sätt att arbeta.

Om du har idéer på uppsatsskrivande eller är intresserad av praktikplats och jobb connecta gärna med oss här!  • Kontaktsamtal:

    There are no upcoming events