Implema AB

Beskrivning av företag/organisation:


Implema är Sveriges ledande företag för snabba implementationer av affärssystem baserat på marknadens ledande affärssystem SAP och Microsoft Dynamics. Med mer än 20 års erfarenhet av affärskritiska projekt guidar vi våra kunder till konkurrenskraftiga, effektiva och hållbara affärsprocesser och erbjuder den snabbaste vägen till framtidens affärssystem. Implema grundades 1998, omsätter 250 miljoner kronor och har verksamhet i 10 orter runt om i Sverige. Idag har vi 160 medarbetare, vi växer och vill bli fler!

Implema - en nära partner   

Redan från starten 1998 när Implema grundades har vi arbetat nära våra kunder som en effektiv och coachande partner som tar fullt projekt- och totalansvar för att kartlägga och effektivisera våra kunders affärsprocesser. Vår unika verksamhetskunskap och förståelse för kundernas behov gör att vi i varje projekt kan fokusera på de lösningar som skapar bestående affärsvärde för våra kunder. Vi har förmånen att jobba med kunder i en rad olika branscher. Vissa är små och lokala. Andra gigantiska och globala. Och alla är lika viktiga.

 

Långsiktigt och säkert val

Implemas fyra grundare är fortfarande aktiva på heltid i bolaget vilket borgar för en långsiktighet och ett aktivt engagemang för Implemas kunder och deras verksamheter. Implema har värderats till högsta kreditvärdighet AAA elva år i rad och vi har kvalitetscertifiering enligt ISO 9001:2015.

 

Vi värdesätter

Vi som jobbar på Implema är ett jordnära gäng som värdesätter gemenskap och delaktighet. Här finns ett driv och en stolthet som smittar och som följer med hela vägen ut till våra kunder. Du som är lösningsorienterad, har initiativförmåga, vågar utmana och dessutom värdesätter att jobba i team har alla möjligheter att trivas hos oss.

 

Trainee på Implema 

Implemas traineeprogram är en attraktiv väg till en spännande karriär för dig som vill jobba med verksamhetsutveckling och affärsprocesser. Som trainee får du jobba i kundteam och får snabbt ta eget ansvar i olika projekt. I Implemas traineeprogram utbildas du till affärssystemkonsult. Som utbildad konsult får du en mycket eftertraktad kompetens och riktigt bra karriärmöjligheter. Närmare en tredjedel av våra duktiga medarbetare kommer från tidigare traineeprogram. Det är vi mycket stolta över!

 

Vi erbjuder

Traineeprogram och heltidsjobb

 

Vi söker främst studenter med följande kunskaper:

Industriell ekonomi
Ekonomi
System- eller datakunskap


Video pitchar


  • Kontaktsamtal:

    There are no upcoming events

  • Uppdaterad datum: 2021-09-13