Implema AB

Beskrivning av företag/organisation:


Implema värdesätter teamkänsla och gemenskap. Här finns ett driv och en stolthet som smittar och följer med ända ut till kund. Den här andan föddes redan 1998 när företaget startades av fyra unga affärssystemkonsulter som hade modet att utmana en hel bransch med sina idéer. Alla fyra är fortfarande aktiva i företaget, men numera har de sällskap av över 130 medarbetare i elva svenska städer.

Implema är Sveriges ledande specialist på implementering av affärssystem och utveckling av hållbara affärsprocesser. För våra medarbetare är varje nytt uppdrag en möjlighet till utveckling, både individuellt och ihop med det starka projektteamet där kunden är huvudperson. Du som värdesätter lagarbete, gillar att inspirera, känner engagemang och vågar utmana har alla möjligheter att trivas hos oss.

Implemas idé om konsultrollen skiljer oss från de flesta och vi utmanar gärna oss själva för att uppfylla och helst överträffa kundens förväntningar. Till Implema kommer både unga och seniora konsulter som vill bredda och fördjupa sin kompetens, och bygga hållbara relationer med kunder och medarbetare. Implemas traineeprogram är en attraktiv väg till en spännande karriär för dig som vill jobba med verksamhetsutveckling och affärsprocesser. Närmare en tredjedel av våra duktiga medarbetare kommer från tidigare traineeprogram. Det är vi mycket stolta över!

Vi söker främst studenter med följande kunskaper:

Industriell ekonomi
Ekonomi
System- eller datakunskap


Video pitchar


  • Kontaktsamtal:

    There are no upcoming events