Frösunda Omsorg AB

Beskrivning av företag/organisation:


Från Gävle och uppåt arbetar vi i huvudsak med personlig assistans. Vi har ca 1000 kunder utspridda runt om i landet.

Att ha kundens fokus ansågs ovant av många i vår konventionella bransch, men för oss kändes det självklart. Där hade vi med oss våra medarbetare. Att vi tänker rätt och är på rätt väg berättar följande resultat. Idag är vi en av de största privata aktörerna i Sverige med ca 3 200 kunder och över 9 000 medarbetare som ger omsorg, vård, stöd och service inom personlig assistans, funktionsnedsättning, äldreomsorg samt individ och familj.

Kunden bestämmer – det är Frösunda Omsorgs kundlöfte. För att hålla löftet krävs det mer än att vi bara gör som kunden säger. Genom att ha god individkunskap och kunskap om kognition kan vi lyssna på riktigt och höra bortom orden. Vi behöver bli experter på att förstå kundens värld och värderingar oavsett kundens kommunikativa förmåga. Allt som kunden förmedlar innehåller ledtrådar om hens önskemål. Vår uppgift är att tolka informationen och hitta bra lösningar som gör livet bättre för kunden.

Vi söker främst studenter med följande kunskaper:

Vi söker personer som är intresserade av att hjälpa människor. Tjänstgöringsgrad varierar samt behovet hos kunden. Vi söker dig som vill vara någons förlängda arm på kundens arbetsplats och på fritiden. Arbetet är förlagt som skiftgång och arbetstiden varierar.