Forefront Consulting Group AB

Beskrivning av företag/organisation:


Forefront är ett verksamhets- och IT-konsultbolag med drygt 400 anställda. Med kontor på åtta orter i Sverige (Sundsvall, Åre, Stockholm, Uppsala, Linköping, Karlstad, Halmstad, Malmö)  guidar vi företag och organisationer i det digitala landskapet och i övriga transformationer. Oavsett om uppdraget avser affären, tekniken eller design är utgångspunkten alltid att först skapa en samsyn, sedan realisera för avsedd effekt. Att ständigt blicka och vilja framåt, uppåt samtidigt som vi älskar nya satsningar och vägar – det är vårt DNA!

Vi söker främst studenter med följande kunskaper:

Vi söker dig med driv och passion som vill göra Avtryck i ditt arbete! Som en del av Forefront är du en Frontier. Någon som har passion, någon som bryr sig, någon som vill göra skillnad. En person som vill bryta ny mark, som uppskattar att jobba tillsammans med kunder, partners och andra Frontiers. Våra värderingar är tydliga och styr oss i vardagen såväl som när vi växer. Rätt kompetens är oerhört viktigt, men personen bakom är, och kommer alltid vara, ännu viktigare.

Just nu söker vi efter följande kompetenser, har du det som krävs?
*AI (Data Scientist, Computer Engineer AI/ML)

* Utvecklare (.NET, frontend, backend,  java)

* Arkitekter (Lösnings- och verksamhetsarktitekter)

* Testledare

* Innovationsledare  • Kontaktsamtal: WARNING: service ID(s) not found. Please check the shortcode syntax and ensure at least one of the specified services is active.
  • Uppdaterad datum: 10-09-2019