Fastighets AB Balder

Beskrivning av företag/organisation:


Balder äger, förvaltar och utvecklar bostäder, kommersiella fastigheter och hotell i Sverige, Danmark, Finland, Tyskland, Storbritannien och Norge. På Balder sysslar vi både med hyresrätter, bostadsrätter, kommersiella lokaler, hotellverksamhet, garage och parkeringar. Vi har i dagsläget 13 områdeskontor i Sverige, från Malmö i söder till Sundsvall i norr.

På Balder arbetar vi med att skapa attraktiva och trygga bostadsområden och vi möjliggör lokaler där nya affärer kan utvecklas. Hos oss är stora som små beslut aldrig långt borta. Högt engagemang, korta beslutsvägar, eget ansvar och affärsmässighet är vad som kännetecknar oss.

Vi söker främst studenter med följande kunskaper:

Vi söker dig som ser det som en självklarhet att jobba med hjärta och engagemang. Vi vill att du ska tänka fritt och nytt, men dubbelkolla bara innan du går vidare. För oss är det viktigt att du strävar efter att nå bra resultat då det är vad som tar oss vidare. Kunden är vår gloria, så du ska jobba hårt för ett positivt NKI. Du ska visa respekt och vara lyhörd för dina kollegor, för hos oss är vi alla olika.


Video pitchar


  • Kontaktsamtal:

    There are no upcoming events

  • Uppdaterad datum: 2020-09-17