Etteplan

Beskrivning av företag/organisation:


Etteplan är ett globalt ingenjörsbolag med över 3.800 specialister inom teknisk design, konstruktion, beräkning, mjukvara, inbyggda system, avancerad teknisk dokumentation etc. I Sverige är vi över 600 teknikspecialister med ett gemensamt intresse för teknik och människor. Resultatet av Etteplans innovativa ingenjörskunnande syns i många av marknadens ledande industrilösningar och konsumentprodukter. Hos oss blir du del av en dynamisk, framåtsträvande organisation med höga ambitioner och en spännande framtid i sikte.

På kontoret i Sundsvall får du arbeta tillsammans med ett mindre team av härliga medarbetare samtidigt som du blir en del av en stor koncern. Vi har ett starkt kontaktnät och stor erfarenhet från olika företag och branscher vilket ger dig en unik möjlighet att utvecklas. Vi försöker att matcha dig med uppdrag som passar just dig och dina önskemål. Här finns många möjligheter för alla som brinner för att lära sig något nytt och trivs med att utvecklas tillsammans med sina kollegor.

Engineering with a difference är vårt motto då vi är övertygade om att morgondagens tekniska utmaningar kräver nya angreppssätt, och att varje medarbetare är viktig för att uppnå detta.

Vi söker främst studenter med följande kunskaper:

Maskinteknik
Teknisk Design
Automationsingenjörer  • Kontaktsamtal:

    There are no upcoming events

  • Uppdaterad datum: 2022-03-17